Nya Magnus uggla skiva.

Bara att ta och lyssnar på ;], men just "tvättbräda. Aja, Lars winnerbäck som jag ville gått på denna helg :( Men vart inget med det. Depp! Jobbat idag, fy va glad jag blev. Hade en underbar kund som jag hjälpte i ungefär 20 minuter. Sen efter hon vart klar så hade jag fått med henne massa fina kläder, då hon efter det sa massa underbara kommentrarer till mig! Så man verkligen blev jätte glad utav. Började med att hon fråga va ja hette, sen att jag var den bästa säljaren som hon vart med om och att jag va underbar och en ängel o allt haha :P värmer i hjärtat iallafall.
Även kvällen igår när man var ute och åt, gick kanon bra :D så nu vart de glada ankan igen! Nu så sitter man hos mormor med älsk kusin cassandra och kollat runt lite bilder och lyssnar på uggla, men vill dock hem nu så vi kan lägga oss i ett gott bad och sen kolla film eller nått myspys. CHIPS PÅSE PÅ DET! Imon blir det shopping glanda anki o cassi. <3
Hejs
image60

Höstlov nu, kom jag på!

Gud vad härligt, att bara ligga och sova halva dagarna!
Min vecka ser ut så här om det är intressant:

Imon - sova, jobba, träffa kusinen min och hon sova över här.
Måndag - Vi två åker in till stan och ska shoppa loss. Om man nu hittar några kläder? Så kärsen som jag är.
Tisdan - Linda!
Onsdag - Denise kanske kommer? Halloween trägårn!
Torsdag - hm hoppas på Angelica Mys framför tv och massvis med kopp te!
Fredag - Jobb
Lördag - Jobb, halloween fest, krog.
Söndag - sova


2 veckor kvar på praktik här i Göteborg. Sen bär det av till Örebro. Jippi!

Blir så in i helvete sur!

Jävla västtrafik idot kontrellanter, sheeet! Köpte mig verkligen ett busskort igår för att jag skulle kunna stämpla när jag skulle åka hem inatt! Men fritidskort är hur bra som helst, och ja jag ska köpa ett men inte nu efter jag kommit hem från örebro. Bara onödigt att köpa ett nu och kunna använda det i 3 veckor.. Så, a. Det är så här då änna! Ankan stämplad 3 kuponger och tänker inte mer på det. Hon brukar ju göra det.. Så kommer dom så visar jag som vanligt glatt. Så säger idioterna men natt taxa och blabla, jag bara det hade jag ingen blekaste aning om, så jag kan gå och stämpla 2 till. Och ja sa att ja köpt nytt och de var ju helt nytt för att jag skulle komma hem med det! 1600 KR SKA JAG BETALLA FY FAN! shit vad arg och depp jag blir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Och så har ankan jobbat idag med! Vart faktikst skoj, men mycket folk och hur stökigt som helst med kläderna så man hann inte med vika ihop det snyggt. Kunderna bara kastar och lägger dem huller om buller..

Nej nu skall jag fixa i ordning lite, ska nämligen ut och äta indisk mat. Undra hur detta ska smaka? Har aldrig ätit det innan, så lite intressant! 

Hejs  

Torsdags kväll.

Då ankan var ute på sticky med pär och killarna, och den lille Lollo som blir full som en kastrull. Sheet! Hur hon lyckas liksom? Men en riktigt kul kväll, men inget vidare bra ställe tycker jag inte. Men som sagt går ut för att dansa, älskar att dansa! Men de gick ju inte så jätte bra direkt för att dansa. För det var hur mycket människor som helst, hur svettigt som helst, hur varmt som helst, ingen vidare bra luft.
Haha, den dumma ankan som alltid:
- Jasså nu skall ni ta er en massa snapsar ikväll då?
Killarna:
- Hahaha, shorts heter de för fan, snaps är när man tar under midsommar osv.
Så dum som jag är herregud!
 
Sen under fikets gång, jag hade beställt mig en Chai latte thé så klumpiga som ankan är spiller ut lite, tar en servett som Lollo har. Och torkar bort med, hon säger helt plötsligt som ja hörde, jag tog bort lite smink med den där. Men så fortsatte jag. Haha så tänkte jag efter ursäkta? Sa du att du snöt dig med det här? Åååh! groose!
Men ikväll blir de dunder kalas, hoppas jag! Stora dans ytor fy va kul :P Även en ledig dag idag från Mexx, men skall jobba Lördag och Söndag orkar verkligen inte känner jag. Jag som hade förväntat mig att jag skulle få sova på mitt lov, men nej! Kommer få att jobba på fredag och lördag nästa vecka. Sen kommer det även vara flera dagar i cafét kan jag tänka mig. 

9 crimes - damien rice.


Hur orkar man vara ankan egentligen?

Jo, kom på en sak! Hur orkar man skriva ner om allt man gör/gjort om dagarna som den så kallade ankan, som hon gör? Fattar inget :S Men blir så när man inte har nått annat att göra typ. Men liksom dom som läser? Hur orkar man det egentligen :O

image58


Ankans dag.

Ännu en dag som är kallt i sitt rum, med jackan på. Vaknade halv 1 idag hur gott som helst. Älskar att sova ut så länge man bara vill och känner för det och inte behöva tänka på annat. Började jobbet kl 3 på café & prallin. Där jag kanske hade 5 - 6 kunder på 4 timmar, fy fan va tråkigt. Men ändå skoj att jobba där, men det blir livat snart när Zoocity öppnar! Då jag satt och spela kort med mig själv och tjöta med Adde i 1 timma i telefonen ungefär sen kom min gosesnutte Linus förbi och pussades med mig och tjöta lite :] alltid lika mysigt! Nu blir det Harry Potter med pappi. Sen väntan på Prison och heroes svenska texter så man kan kolla på dem två också så man fått gjort det. Längtan spricker! Nyfikna ankan.

Imorgon: Skola? Om man nu orkar detta vid halv 9 för att tjöta om vårat företag som vi ska strta helt själva, men händer ju ta med fan inget behöver bara ta och ringa runt efter dem produkter vi behöver men kommer säkerligen aldrig gå! Sen starx efter det måste åka hem igen, för att gå till frissan och färga håret brunt, om man nu vågar detta? Jag som bestämt mig vöer att jag vill vara ljushårig men det ser så inihelvete sletet ut bara! Sen sefter det så skall man åka tillbaka till kungsbacka typ för att praktisera och ha stägning imon så slutar inte förräns halv 8 imorn :( Segt! Men ledig ifs på Fredag så de känns gott, sen ska man dock jobba hela heeeelgen jag orkar inte :'( Men ifs har ett helt höst lov framför mig ;D Sen löning på Torsdag nyfikna ankan, om hur mycket man fått? =P
Hejsvejs med leverpastej... Film film, förresten filmen jag såg nu handla om råttor och en kock ;D haha den va skit rolig, ett nåste att sem ne tyvärr har man inge minne av vad den hette och orkar inte gå till dvd spelaren för att kolla upp det. Men bara att gå in på sf där står de säkert :D



PUSS!


Innan mörkret faller.

innan mörkret faller ska jag lämna några varma rader ska jag vara din starka vän ska jag visa upp några bättre sidor och lova dig nånting igen. innan morgonen kommer ska jag vända alla kappor tillbaka och lita mer på min kraft, ska jag hämta nånting jag förlorat en vilja som jag faktiskt haft. jag har förlorat dagar och ett hopplöst år
jag har trampat upp stigar där gränserna går och du blir aldrig en vän igen. en mot en tills morgonen kommer.
innan mörkret faller vill jag reda ut några saker inga rätt och inga fel. vill jag öppna för en vapenvila du har din och jag har min del och innan morgonen kommer, vill jag blöda några droppar mot stenen det är tid för några tårar än
och göra klart för min norra stjärna. att jag aldrig ska ner igen. jag har förlorat dagar och ett hopplöst år det är som jag känner när åskan går. och du blir aldrig en vän igen en mot en tills morgonen kommer. ja, tills morgonen!kommer mina ögon för blöta för att göra epilogen rättvis.  jag orkar inga flera ord inga krafter för en vacker utgång.
jag lämnar inget dukat bord men innan morgonen kommer vill jag lämna några varma rader kanske möter vi en vår igen. jag ångrar inga steg vid din sida jag vattnar dina växter än jag har förlorat dagar och ett hopplöst år
det är som jag känner när åskan går. och du blir aldrig en vän igen en mot en tills morgonen kommer jag har förlorat dagar och ett hopplöst år jag har trampat upp stigar där gränserna går och du blir aldrig en vän igen en mot en tills morgonen kommer tills morgonen kommer!

image57

Frusna deppiga ankan!

En kall vinter/höst fy fan! Hemskt, blir helt deprimet. Sitter här med min mössa och en tjocke tröja och min jackväst. Som jag suttit med ända sen jag kom från jobbet. Jajamensan så blir man helt less och deppig också när det är så ruggigt kallt. Nu skall man lägga sig och försöka bli lite varmare framför en barnfilm, vet inte namnet på den. Håller aldrig kolla på va filmerna heter bara kollar och är glad, men inte lika glad nu när det är kyligt och kallt brrr! Då är man bara less och trött på allt. Dess utom har jag så sjukt ont på mina knän också, då kan man ju förstå att man blir ännu ledsnare och argare. Men jag får ju som sagt skylla mig själv när jag dricker ner mig svin full och inte änns kommer ihåg min ute kväll/kvällar. Så a fy fan säger jag bara. Nej nu kom Pääär, så skall vi kolla film. Ledig från Mexx imon, härligt som bara den men skall dock jobba i cafe/goids butiken. AAAAH, men men pengar som pengar behöver inhandla massa nya saker nu när den kalla tiden är inne! Hatar kylkläder. eller hur man nu skall kalla det? Sen ska ja färga håret brunt på Onsdag :P men där känner jag mig både less och gla, för vill vara ljushårig egentligen. men vet inte vad de är som hindrar mig till o inte va det. men men ha en mysig kall kväll. fy fan!
image56
SOMMAR, GE MIG! Höstlovet, så kanske man bara sticker? Vem vet?

Ännu en dag!

Borta från praktik, sovit länge idag med, vaknade vid 3 tiden. Hur underbaaaart som helst. Har inte fått sova ut så här på hur länge som helst. Sen ringde Saba, chefen. Kommer du imon?
Jag bara jaja, självklart! Men ja skulle vilja att du kommer efter lunch så du kan stänga sen med en annan.
Jag bara neeej, inte jobba kvällen! :( Men men, okej då! Sen måste jag ändå gå upp tidigt i vilket fall för att gå på en lektion. Sheeet.

Se fram imot:
- Min helg! UTGÅNG!
- Höstlov!
- Hallowen!
- Praktik i Örebro!
- Jullov!
- Julafton!
- Nyår!

Hur ser ett liv ut?

- Födas
- Liv
- Växa
- Äta
- Dagis
- Skola
- Plugga
- Extrajobb
- Körkort
- Festa
- Jobba
- Bil
- Lägenhet
- Pojkvän
- Hus
- Familj
- Jobba resten av livet
- Dö
Roligt?
Nej!
Negativa Ankan!!!

Lyssnar på deppmusik dag in och dag ut.

Idag var som sagt min första dag på praktiken. Men jag orkade verkligen inte, så jag vaknade runt 4 tiden, och det var hur härligt som helst.


Men som hur mitt liv ser ut just nu?

Äta, äta, äta små äta. Sova så mycket jag bara kan eller rättare sagt ligga i min säng och bara kolla upp mot taket eller kolla filmer/serier. Sen skola dag in och dag ut, sitter där vi skolbänken och fattar 0.00 om vad lärarna säger. Så trögfattad är jag då! Sen kommer man hem efter skolans slut, fastnar vid datorn och bara lyssnar på musik och inte gör ett skit egentligen. När helgerna kommer, så är man med folk och går ut och dricker och dansar sig redlös. Sen jobbar man även en del också, så man kan dö! blir helt toooooooooooooooookig! Vad skall man ta sig till? Jadu. fjompiga ja! sängen blir det nu igen! hejs


Sista, sen blir det sängen!

Brukar du...

Kolla dig själv i spegeln? En gång varje dag minst iallafall. 
Skrika? Ja!
Ha ångest? Jo!
Ta mediciner? Ja, för min astma osv.
Vilja dö? Man har tankar om det till och från, men det är ingen ide.
Ta droger? Nej, kommer aldrig att prova.
Försöka vara annorlunda? Nej, alltid mig själv!
Gå till kyrkan? Nej.
Gå i skolan? Ja, man gör ju tyvärr det. Men snart är det slut på skiten.
Röka? Nej, men har gjort. Så nu ligger snusen inne.
Ha sex? Haha, sexberoende typ. ^^
Ljuga? Kan hända, men svårt för det.
Hata folk? Man gör ju tyvärr det.
Lita på folk? Vet faktikst inte? Orkar inte tänka så. Men jag gör de ja. Och hoppas på att man kan lite på en. men när man väl säger nått så går de vidare till andra med än gång.

Vem...

Saknar du? Mycket & många.
Vill du döda? Nej! Nån gång kanske man kännt så. Men tro fan inte att ja verkligen skulle kunna gå och döda en människa.
Rörde du sist? Mamma som jag slog i rumpan.
Vill du slå? Slåss gör jag inte, om ja inte blir riktigt arg och har alkohol i kroppen. Men nej inte ofta.
Kysste dej senast? Linus
Kramade du sist? Jocke
Vill du prata med? Malin
Skrek du på sist? Mammi
Sårade dej sist? Vet faktikst inte, men många som gjort det.
Vill du bli galet full med? Malin
Gjorde dej riktigt glad senast? Sanna

Har du...

För många vänner? Glad över dem jag har..
Något psykiskt besvär? Nej.
Någon skada? I huvudet, typ trögfattad eller nått.
Färgat håret? Många många gånger, för många gånger.
Brutit några ben? tror inte detta?
Kysst någon? Många.
Haft sex? Ja,
Köpt kondomer? Nej, men man har fått från ställen.
Tagit nakenbilder? Jo, men inte så där på riktigt och aldrig för mig själv isåfall me en pojkvän. Men jag tycker sånt är sinnessjukt.
Sagt jag älskar dej till någon idag? Nej
Rymt hemifrån? Nej


fan va tråkigt jag har nu ska ja lägga mig... tråkiga frågor också för den delen.

Om jag måste välja, väljer jag:

( ) Choklad | Vanilj (x)
( ) Bio | Film (x)
( ) Fest | Myskväll (x)
( ) Katt | Hund (x)
( ) Svart | Vitt (x)
(x) Brunett | Blondin ( )
(x) Skräckfilm | Komedi ( )
(x) Bilddagboken | Lunarstorm ( )
(x) Hiphop | Metal ( )
(x) Sverige | Tyskland ( )
( ) Helgon | Playahead ( ) ? 
( ) Piercing | Tatuering (x)
( ) Lebbporr | Bögporr (x)
(x) Kompisar | Bästis ( )
(x) Mamma | Pappa (x)
(x) Chips | Popcorn ( )
( ) Bok | Film (x)
(x) Sagan om ringen | Harry Potter ( )
( ) Tjej | Kille (x)
(x) Tonåring | Vuxen ( )
(x) Godis | Frukt ( )
(x) Piercing i tungan | Piercing i naveln ( )
(x) Blått | Rosa ( )
(x) Skolan | Tandläkaren ( )
( ) Matte | Hemkunskap (x)
( ) Bild | Musik (x)
( ) Blogg | Dagbok (x)
(x) Nagellack | Kajal ( )
( ) Eyeliner | Kajal (x)
(x) Mode | Alternativa kläder ( )
(x) Shock Store | Blue Fox ( )
(x) Mobil | Dator ( )
(x) Ros | Tulpan ( )
( ) Måndag | Fredag (x)
(x) Lördag | Söndag ( )
( ) Hemtelefon | Mobil (x)
(x) Sony Ericson | Nokia ( )
(x) Piercing i bröstvårtan | Piercing i ögonbrynet ( )
(x) Rött hår | Lila hår ( )
( ) Slitz | OKEJ (x)
(x) Marilyn Manson | Timbuktu ( )
( ) Lägenhet | Villa (x)
(x) Laptop | Vanlig dator ( )
( ) Minus | Plus (x)
( ) Sitta vid datorn | Vara med kompisar (x)
(x) Vara full | Vara hög ( )
( ) Knark | Sprit (x)
(x) Dans | Ridning ( )
( ) Rött | Gult (x)
(x) Blått | Grönt ( )
(x) Piercing i näsan | Piercing i läppen ( )
(x) Msn | Skype ( )
( ) Finnar | Fräknar (x)
(x) Vit choklad | Mörk choklad ( )
(x) ICA | Coop ( )
(x) Surt | Sött ( )
( ) Lakrits | Choklad (x)
(x) Tuggumin | Halstabletter ( )
(x) Kärlek | Vänskap (x)
(x) Sova | Äta ( )
( ) Frukost | Lunch (x)
(x) Majs | Gurka ( )
( ) Ladda upp en bild | Kolla på folks bilder (x)
(x) Linser | Glasögon ( )
( ) Bevakare | Vänner (x)
(x) Småbarn | Tanter ( )
( ) Stockholm | Göteborg (x)
(x) Japan | Kina ( )
( ) Läppstift | Läppglans (x)
(x) Självmord | Bilolycka ( )
(x) Feber | Ont i halsen ( )
( ) Kallt | Varmt (x)
(x) Vatten | Oboy (x)
( ) Öl | Saft (x)
( ) Vinter | Sommar (x)
( ) Snö | Regn (x)

Alltid lika kul att svara på frågor. (första)

Namn: Elisabeth Annica Anita Johansson
Smeknamn: Ankan
Ålder: 18 år, 1989-08-05
Piercingar: Nej, bara i öronen
Studerar: Handel på Elof Lindälvs gymnasium
Favoritklädesplagg: Oj, det vet jag inte riktigt. Men trivs bäst i klänningar
Har alltid med mig i väskan: Mobil, ipod, plånbok, lipsyl och inget mer, vad jag vet?
Dricker jag läsk så dricker jag: Fanta
På datorns skrivbord har jag en bild av: Mig och Malin
Imorgon kommer jag: Att börja praktisera på Mexx en kläbutik. Ingen mer skola förräns nästa år typ.
Sjuk humor? Allt och inget typ. Haha!
Gillar du bilar? Nej, inte så intresserad som alla killar är.
Vad anser du om skånska? Funkar, men kul att härmas ^^
Vad vill du bli när du blir stor? Oj, ingen aning.
Värsta känslan: Allt negativt.
Människa som gör dig enbart glad: Linda för tillfället.
Jag vill vara: Mig själv.
Bästa sport: Ingenting, eller jo ligga hemma i min säng.
Hur ser folk dig? Vet inte faktikst?
Vad vill du helst ha nu? En mjuk skön säng.
Vad har du för intressen? Musik, filmer, serier, min säng och vänner.
Är du pinsam på fyllan? Jo, det kan man säga. Tror jag?
Är du blyg? Njae, ibland och ibland inte. Beror på!
Hur svarar du i telefonen? Aaaaankaaan
Somnar du med tv:n på? Ofta, på de sistonde.
Har du långa naglar? Ibland, men dom blir så sketna lätt. Förstår inte varför?!
Brukar du bli våldsam då du blir förbannad? Ja! På ett skojigt sätt isåfall, typ!

Nu sitter man här igen..

och lyssnar på underbar musik och inte har någonting att göra. Så istället skriva ner vad jag gör och inte gör. Och om vad ankan gjort under sin helg period? Men liksom hur kul är det att sitta och läsa om vad man har gjort och inte gjort? Same it! Alltid lika kul och skriva ner saker och ting om man inte har något annat för sig. Nu är skolan över iallfall och det är grymt skönt. Och imorgon börjar praktiken, häärligt. Slipper man massa läxor osv. Sen är det en ända termin kvar. Sen så är man klar med skolan för alltid. Och slippa alla suragrias till lärare på skolan! På tal om skola och praktik. Så hade jag bestämt mig för att åka och bowla eller följa med killarna ut på krogen, men det blev inte av för jag kännde att jag vart helt trött i hela kroppen, och ville bara ligga hemma framför idol. Då sluta det med att mysiga Linus kom och vi tog några glas vin och kolla på idol. Sen satte vi igång filme shrek men vi somna med en gång. Vi båda skulle upp tidigt inför jobb. Så Lördagen jobba jag från 9.45 - 16.30 jobbar annars till halv 6. Men vart tvungen att gå en timma tidigare pga mormor och hennes vänner skulle ha lite fest för oss släktingar. Och det blev underbart lyckat och sten skoj, vi åt gott drack gott, och bussa loss som bara den. Sen idag så har jag också jobbat och tjänat pengar. Sen har jag bara suttit framför  den här burken hela dagen förutom att jag ringde hit grannarna så vi kunde kolla på hela shrek. Den va sten kul :] "Kapten krok vill odla påskliljor"
Haha, nej nu blir det att kolla om Heroes kommit ut än. Eller om man tar sig en mys film att somna till.
Hejs.

Skönaste drömmen någonsin.

Shet, vad arg jag blir. Min dröm påbörjade strax innan väckar klockan börja ringa. Fy fan va sur jag blev. Jag verkligen njöt utav dom 2-3 minuterna som varade. Ååå, ville så gärna att den skulle fortsätta. Jävla klock jävel. Men de blev så att jag och Lollo sov en halv timma extra idag. Så det är skönt. Men tro fan att de inte blev samma dröm som påbörjade. Han va snygg också ;] Nej nu blir de skoltajm. JIPPI. Not* Sen efter plugget blir det jobb jobb jobb. Yeha! Så trött och seh och ofräsch jag känner mig idag så, Men det blir säkert toppen.

Ha en underbar dag.

image55
Hejs

2 skol dagar kvar.

Grymt härligt skall det bli. Men dock tråkigt att vara ifrån klasskompisar i 2 hela månader. Ska nämligen ut på praktik i 8 veckors period. Då jag ska vara på MEXX i 1 månad där jag jobbar just nu. Andra månaden skall jag vara i Örebro. Det ser jag väldigt mycket fram emot faktiskt, då jag ska praktisera på H&M en klädbutik som jag tycker väldigt mycket om. Så ett väldigt stort plus i kanten med erfarenheter där ifrån sen. Så man kan jobba i H&M butikerna här hemma. Så tråkigt att dom inte tar emot praktikanter här hemma. Jävla H&M nej nu skall det inte vara sura klubben. Min helg skall vara lugnast utav alla förutom jobbet då. Men menar på utgångar. Skall dock jobba torsdag, lördag och söndag. Sen skall mormor ha födelsedags fest med sina kära vänner, då vänner och släkt skall äta och dricka gott. Ser jag även fram emot också. Ska bli riktigt trevligt och mysigt. Mysig hemma kväll Fredag dock. Nu väntar jag på Lollo så vi kan mysa med en chips påse och ett glas vin var framför Heroes.
Have a nice evening..

Dumma frågor, okej svar!

1. Berätta om första fyllan: Den var hemsk, jag var 11 skulle strax fylla 12. Mer behövs inte att berätta. (Hur kunde man/jag änns börja så tidigt? Shit!

2. Berätta om första kyssen: Kommer inte riktigt ihåg, men det var med min granne Oscar om jag minns rätt :) Men iallfall nån klasskompis. När vi var jätte små.

3. Vem är ditt snyggaste hångel? Vilken fråga, men det är många det!

4. Yngsta respektive äldsta hånglet? 89:a - 81:a 

5. Har du hånglat med mer än en under en 24-timmarsperiod? Skulle försöka, men det var en del timmar man gjorde ja! Men kom aldrig upp till 24 timmar.

6. Säg något du är nöjd med i ditt utseende: Ingenting.

7. Nämn en detalj i andras utseende som attraherar dig: Kroppen, ögonen, håret, stilen (:

8. Favoritsexsoundtrack: Haha, det vet jag inte. Lugna favoriter iaf :P

9. Vilken är den pinsammaste skivan du äger? Spice Girls.

10. Vilken manlig/kvinnlig kändis skulle du kunna tänka dig att ha sex med? Chad Michael Murray (Han Lucas som är med i One three hill) ;P

11. Har du ljugit för att få någon i säng? Nej, det tror jag inte iallfall?

12. Har du strippat för någon? Haha, man har ju provar. ^^

13. Har du stoppat upp behån/byxorna någon gång? Haha, nej! Vilka frågor det finns.

14. Har du snattat? Ja, nån godisbit nån gång. Men längesen.

15. Har du moonat? Haha, nej. Men jag skulle lätt vilja och nära på en gång, men då vågade ankan inte. ^^

16. Den du levt och upplevt mest med? Grannarna, ex pojkvänner.

17. Hur många har du varit kär i? Riktigt kär och vart tillsammans med så 4 stycken.

18. Käraste ägodel? Mina vänner som är de riktiga och min tv (filmer, serier) och datorn/ipod med musik.

19. Vad skulle göra dig mest glad nu? Att morfar skulle komma tillbaka till mig/oss.

20. Vad har du varit mest rädd för i ditt liv? Oj, det vet jag faktikst inte. Men att förlora kärlekar som man älskat så högt. Att bara försvinna osv. vet inte faktiskt?

21. Homo, hetero, bi? Hetero. :] så klart. Men man vet ju aldrig.

22. Vad är kärlek? Lycka, underbart, romantik mycket mer att skriva men det skulle ta timmar.

23. Vad skulle du göra annorlunda om du fick återvända bakåt i tiden och ändra en sak? Morfar, plus än massa saker som man inte orkar skriva ner.

24. Har du något bevarat inom dig som ingen annan vet? Det har jag säkert någonting, men säger det mesta för att få ut det.

25. Ordet är ditt: Den drömmen, den verkligehen! Den lyckan, den storgen! 
Nej nu blir det heroes/ Prison och måste plugga prov imon ju :O men det kommer ändå inte bli av. Sen måste jag även åka med bussen snart. Skall ju på möte idag och äta god mat. :]  Hejs

Alkohol bara till problem.

- Sant! Gör massa dumma saker som man inte skall göra, går upp så in i helvet mycket i vikt, kostar mycket med pengar, säger som man inte ska säga heller osvosvosv.
Torsdags kvällen tillbringa man kvällen/natten på Valand.
Fredags kvällen tillbringa man kvällen/natten hos Malin/wish.
Lördags kvällen tillbringa man kvällen hos Joakim med god mat, där efter det åkte man runt och inte gjorde nått, jobba söndag, fika med Lindis.
Fullt upp hela veckan innan man skall ut på praktik. Inlämningar,prov och redovisningar.

Deppiga ankan! Kan man verkligen säga.
Nu blir det med att fixa i rummet lite, mamma som hade städat det så underbart fint i veckan. Och nu ser det för jävligt ut! Sen Heroes!


Annica Ankan Johansson

Onsdags en underbar middag med en underbar stor släkt då vi firade mormors 60 års dag. Efter ett tag blev Ankan snustokig så satt de äldsta ytterst så man inte kunde komma ut, så de var ett antal gånger man fick krypa under bordet. :] haha! Sen efter kvällens gång så säger farfar
- Haha, Annica nu ser man att du har snus inne igen.
- Tyst med dig gubbe, gammle mormor hörde det där.
- Nej då hon är döv så det är inga problem.
Shet, om hon skulle hört det då skulle det vart kallabalik.
Går nattens gång, så var jag, Linda, Carro, Fidde och Lindalh på studentfest på Valand. Det var sjukt skoj. Men inte lika skoj att sova 4 timmar, sen åka iväg till skolan. Men vi träffa på pappas kusin, och då vart de ännu roligare. Maten va dock hur god som helst. Så det får man ta och göra om när man har lediga Fredagar framöver.
Och nu sitter man i skolan helt trött, död och borta. Nu ska vi äta i bamba, hoppas på en god maträtt där. Annars får det kvitta. Helgen ser inte lugn ut för mig, men ja skulle vilja ha en lugn helg. Men tjejen i klassen fyller ikväll då blir det livat med mat och dryck hemma hos henne. Sen imon fyller jocke, då det blir mat och dryck sen utgång för krogen. Men funderar stort på att va hemma, men vill inte missa trevliga och roliga kvällar heller. Nej nu gick vi. Hejs!


These days.

En bestämd dag att få sova hela dagen och slippa skolan hade ju prov idag och kunde ingenting så slapp det men det jobbiga är att jag ända behöver göra det förr eller senare, men det blev ingenting med det. Så vaknade upp runt kl. 10. Då jag verkligen ville sova till längre men det gick inte så bra. Strax man gick upp så var det bara på med kläder ner och hämta sitt id kort som hade kommit, jag bara jippi så slipper jag mitt stora pass. Men inget vidare vacker blev man inte. Som man aldrig blir på kort, jag och bilder Assa. Garv typ! Sen åkte man in till stan för att säga hej till Jocke, hämta prison break. Där efter det gick jag till en tre butik för att välja ut en ny mobil som ja vill ha. Men svårt att välja så där, jag vill ha en med BRA batterier i alla fall. Eller om man ens ska fortsätta med tre abonnemang? För jag betalar idag 800: - månaden, har ju inga pengar kvar sen ju. För att gå och köpa kläder som jag behöver göra ofta. Men på tal om det så har ja fått sålt min guldiga mobil som jag har nu. Så det känns bra. Så träffa jag Sandra en sväng så tog vi oss en fika där vi fick en mega stor negerboll som vi dela på orkade knappt, för den var verkligen mättande. Sen åkte jag hem så träffa ja på pappai, mammi, roystet, jonas och lindhalis. Riktigt bra att jag träffa på killarna, för jag behövde hjälp med engelska så det fick ja all hjälp som ja behövde kanon bra.