MÖRKA STUNDER

Blir bara tråkigare och tråkigare och jobbigare. Sorgset nog!
image76

JAG OCH NAMN GÅR INTE IHOP

Har två damer i klassen, som jag gått med i 3 år nu. "Sabina & Sandra".  Jo, men tja! Säger helt fel namn på dem, all the time. Börjar faktiskt skämmas rejält nu m.m. Självklart gör jag ju alltid det, men nu börjar det bli jätte pinsamt. Men dem har la säkert vant sig, men för min del. Herregud! Sedan där efter hade vi vår gympa lärare, vid namn Göran, och vår lärare i samhälle vid namn Görgen. Alltid, dessa tre år, Hej, Göran. Men nej, hans namn är ju för fan Görgen!! (Har la säkerligen stavat fel på hans namn nu med) Men jag borde skämmas! Vad är de för fel på mig o mitt tänkande, och namn osv. SHIIT! Efter - Ankan typ!


Skall vi dansa nakna tillsammans i en vattenspridare?


KVINNORS LIVSÖDE

- Om jag gifter mig, får jag då en likadan karl som pappa?
- Troligen, min dotter.
- Men om jag inte gifter mig, blir jag då en gammal fröken som faster Camilla?
- Ja, den risken finns.
- Ack, vi kvinnor har inte mycket att se fram emot här i livet. 

SKOLA SKOLA SKOLA

Måste ta och skärpa mig, måste röra mig upp ur sängen på mornarna och bara studsa iväg till plugget. Fick frånvaro lapp förra veckan där det stod 47% frånvaro, YES. Inte då, men jag fixa så jag fick mitt studiebedrag. För jag har ju sjukanmält mig, men via mejl. Och sånt prickar dom ej av. Måste ringa!

"Du är brödet man vill lägga korven i. Du är Jane och jag är tarzan gör slut med han från Hazzan. Du är vacker och unik min pappa är rik. Dansa nakna tillsammans i en vattenspridare."
- GRYM!!

Nu blir det film med min Kimpis..

ÅR 2000

Hittade min gamla skriftliga dagbok idag, under min städdag. Haha, skrattar ihjäl mig så här lyder lite meningar efter en camping tur under sommaren år 2000 hahahaha, och min svenska:

Nu har vi varit på semester, första campingen såg jag en jätte snyg kille som heter Emil på den campingen var det en kille som skulle börja 9-an och han frågar vad jag heter då sa jag det då fråga han på mig men jag sa nej då fråga han tycker du att jag är ful då sa jag JA sen sa han inget mer. Sen var det en snyg till som hete Johan han var 11 också Christoffer var på den campingen och sen såg jag 6 snygga killar till på den andra campingen träffa jag Alex han gjorde slut då sa han vill du veta varför då sa jag ja. För att Johan vill bli i hop med dig för han tycker att Johanna är för blyg. När vi badade i polen där då sa en fan jag måste veta hur gammal du är då sa jag varför jag vill bara veta då sa jag 11 då sa han fan. Jag tänkte fråga hur gammal han var. sedan frågar 4 till de är så jobbigt.  När vi var i skara sommar land. Då var Christoffer där. Och så träffa jag 2 tjej kompisar hon enna skulle börja i 3 - an och hon andra 2 - an sedan såg jag 3 snygga killar och hon andra såg bara en dom två killarna var 13år och dom hette Alex och Nicklas och han tredje killen han har varigt en ac dom snyggaste killarna han var 10 och skulle börja i 4 - an och heter Johan. Hon andra tjejen tycker också om honom han bor i stocholm. Vi två blev ihop med honom och sen gjorde jag slut och väntar tills det är slut mellan er för de känns så konstigt när bodda är det sen blev jag ihop med honom. Då sa jag kan du gjöra slut med henne då gjorde han det då blev hon ihop med en av hans kompisar. Johan är så jävla gullig sedan gick vi ut till skogen då kom två killar och lös ,ed laser pena då smelde jag en av killarna på käften sedan lös dom min pojk vän i öga. Så jag sprang till dom två killarna och försökte fälla ner honom på marken men det gick inte så fällde han ner mig och jag fick jävligt ont i ryggen då gjick jag och hela gjänget ner till killen och glodde på honom. Och jag sa vad fan du behöver inte inte lysa honom i ögat och knö ner mig så jag får ont i ryggen.

Slut, hahaha

SKÖNASTE

image75
- Björn Gustavsson

LOVISA

Min älskade bästa vän. Som är underbar på alla sett. Men hon är den "lilla speciella tjejen" och det är hur underbart som helst. Kan alldså säga allt och inget till henne, vad jag tycker och tänker. Hon håller med eller inte håller med. Hon kan även också säga si&så. Det känns så sjukt underbart, att ha en sån vän som henne. Det där lilla busfröt, som aldrig lyssnar ibland, och ofta lyssnar hon. Men när jag väl lyssnar på denna unga dam, så bara blir det efter några minuter, va vad menar du säger du så? Så har hon redat berättat den saken men jag minns inte eller inte lyssna, annan värld kallas det för. ^^ Och hon blir inte sur, bara tycker att jag är en idiot, men de kan man också säga om sina goda vänner ;P

Jag älskar dig Lovisa Olsson, en god vän. ett gott skratt, dina underbara kommentaret. LOVE it you are best!

KÖRKORT

Grattis darling, Kim som fick körkort i Måndags. :] Take care bara!
Ikväll har jag vart på möte med jobbet i 2h, snark. En del jobbande under sommar. Herregud, men men det är ju en del av livet nu efter studenten.

Nu blirre film kväll.
Puss & kram!

-

Vad gör du nu för tiden? Varför hör du aldrig av dig? Det var alldeles för längesen vi sågs. Det var dom första orden vi sa, när vi sprang på varann ute på stan tidigare idag. Bor du kvar i samma tvåa, vad jobbar du med? Hon bubblade av frågor jag svarade. Sen avbröt hon mig med sitt underbara leende. Du skall veta att jag saknar dig, det finns känslor som aldrig tar slut. Du skall veta att jag inte glömt, det finns bilder som aldrig suddas ut. Jag har vaknat mitt i natten av tystnade och önskade att du sov här med mig igen. En del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig.


GUMMY BEAR


sweeet!

MIN VÄSKA & MOBIL TILLBAKA

GLAAAAD! Börjar med att en tjej vid namn Malin, adda mig på msn.
- Heej, jag har din väska här med din mobil osv.
- Vaa? Hur vem är du? Jätte nyfiken osv..
- Så hade jag tydligen åkt med henne hem till Linus den natten, åh herregud då lättade de på mitt hjärta. Så hade jag tydligen gett henne min msn, för att hon skulle få en liten peng för att hon körde mig. Att hon kom ihåg min msn, och att jag gav ut den. sheeet alkohol - end. Jo, man säger ju det varje helg.
Linus <3

KLASSKOMPISSAMTAL

Rätt så cool lungt i klassen, alla är tysta och läser óch han pratar högt rakt ut. Börjar tala om "sex",

Han: Har du haft 69:an någon gång?
A: Haha, ja vadåda?
Han: Okej, är de du som givit mest?
A: Hahaha, herregud.
Han: Men vadå? Du ger la inte utan att få tillbaka lika mycket eller?
A: Men herregud, tyst nu.
Fortsättning fortsätter,
En annan han: Men kom igen då, vi kör här inne i klassrummet.
A: Bara att börja, lägg dig på nått av borden och klä av dig.
Han: Okej, (börjar nästan ta av sig).
Hahahaha! ;]


DESSA SVARTA STUNDER

Ännu en kväll, det var ett tag sen ifs. Men började bra hemma hos Andreas som fyller 22 grattis grattis gubben! Där dricker man lite grann, inte mycket. Sen helt plötsligt så står man på kungsbacka station med Linda. Dessa svarta minnen, hemskt ju. Min handväska dock borta. Lollos mobil hade jag lånat och satt in mitt kort. Gone också. Men sån tur hade jag min plånbok på mig. Men herregud jävla taxi, det var han! Deprimet. Så det kan bli! Vakna upp hos Linus, hur kom jag hit, vad gör ja här? Nej fy fan va hemst när det blir så.

I vilket fall så är jag hemma hos kusin familjen nu och tar mig några glas, gott gott. Fick smaka på någon slags rom grejs, men de var dock inte gott. Nu kollar vi melodifestivalen mys mys, även badata i badtunnan svin gött! Mingel, ikväll seya!

LOVE FROM ME TO YOU

image74

SOMMMMMMMMAR

image73

TJOCKIS

Gick mot ett badrum, ser en våg. Vågar jag eller inte? Ställde mig, blundade hårt! Kollade efter en stund, blev helt chockad, och sen helt paff. Måste ju för fan göra något åt det, men jag tror inte på sånt. Liksom hur kul är det att gå och träna då? Springa på ett rullband tex. och man kommer ingen vart! Gå ut och gå? Man går ju oftast i skogen, och det tycker man inte om. Alla insikter osv. Sen så är det kallt ute, då har man ingen lust. Vill bara ligga i sängen för att vara varm framför en film. Äta rätt osv och allt sånt? Skit snack? Jag kunde äta hur mycket som helst förr och inte gick upp ett ända hårstrå. Men vad har hänt nu då? Jo TJOCKIS på riktigt. Jag skämms!   


LÖRDAGENS HÄNDELSE. SKÄMMAS!

Började med att jag och Linus var hemma hos honom, där vi tog oss några glas vin! Senare kommer hans vänner, vi drar hem till Nicke (pappas kusin) för att han har köpt en jacuzzi utomhus. Hur gott som helts måste jag påstå! Så kommer vi dit, tar oss några öl och gottar oss i badet, tjötar lite allmän skit. Senare under kvällen, är vi tydligen hos Linus igen. Får höra från hans mamma dagen efter !
- Hahahaha, jag hade tydligen somnat på soffan inne i hans föräldrars hus senare därpå hade jag laggt mig på golvet hos Linus pappa för att han hade täcke. (låg där pga att dem köpt en ny hundvalp så måste va så sällskaplig som möjligt till en början) hahaha, fy fan va pinsamt!

Sjukt, att det kan bli så helt svart efter man badat och druckit i en varm tunna.

LISSANS & MARTINS BABY

image72
Grattis till er lilla söta
Melina

PROV

Dagen började med att jag och killarna i klassen åt en godis frukost i morse och de var riktigt mummsigt! Därefter det skall vi ha samhällsprov, jo men visst går det bra med alla dessa prov. Jag bara ÄLSKAR prov, NOT! Varför inte ha arbeten istället, då skulle allt vart så mycket bättre tycker faktiskt jag. Får bara ig hela tiden, tråkigt då ju! Aja orka tala om skola, prov o plugg osv. Annars, har jag och Lollo o hennes mamma vart på Allum idag, riktigt trevligt. Haha det roligaste i en butik då när Lollos mamma säger/gör så här:
- Den här tunikan var la fin? Skall nog prova den men jag orkar inte gå in i provrum för jobbigt!
- Okej, håller med! Men prova den här utanför då framför en spegel.
Jag går runt och kollar på kläder så länge. Sen kollar jag bort lite åt Görel (Lollos mamma)
Haha, och där står hon med bara bh på sig i själva butiken. Trodde hon skulle ha nått linne eller något liknande under den där polotröjan. Haha roligaste idag!


Imorgon skall jag till Annicka, så det blir ingen Stockholm för min del.
Plus att jag blir helt deprimet, min mage bara sväller upp mer och mer. Vägrar att börja träna och röra på mig så som ja en gång provade förra veckan. Hemskaste/jobbigaste jag gjort i hela mitt liv!


HAHA, ETT GOTT SKRATT!


Haha, balla små grabbar! Eller? ^^ tyckte ja iaf.

LINDA

Jag åkte iväg för att sola, röd som en kräfta som alltid. Men behöver ju bli lite brun nu. Blek som en blekfis faktiskt!
Sen kommer jag hem ser Linda där, lägger oss i sängen börjar prata sen vart de bra. Så känns riktigt skönt att få ha träffat henne igen <3 Får sluta med allt tramms, med ovänskap o blabla, bara töntigheter! Nu är man stor och inte 12 längre.
MAGALUF? Vad sägs, lätt! Vi kör på det gött!

Sportlov, Fredag med än gång efter skolan bär det av till Stockholm med Lollo om inte så bär det av till Annicka i Halmstad. :] Ser jag fram imot att komma hemmifrån lite. Men blev ganska sugen på en mysdag med Lindis nu som jag saknat mycket. Men det kommer, sen fick jag reda på att Linus från Örebro skall ner till Borås så honom måste jag träffa med :]

Nu har jag prov och måste läsa på det har inte öppnat boken änns, typ 32905 sidor! SHET!     IG!

SÅ HÄR LÅTER DET FRÅN MIN BROR

Han hade inte tillräckligt med betyg när han gick ut gymnasiet, så han fortsatte en termin men han började jobba istället halva terminen så skulle han göra ett slut prov i plugget utan att plugga eller någonting. Han trodde att han inte skulle klara det. Och så lyder ett sms så här:

Hej, ja nu är jag äntligen klar. Nu är det bara att tänka på att supa och jobba och inget mera!

Yeha!  


I vilket fall, jag var faktiskt i skolan idag. Skoj faktiskt, men ändå inte. Blir helt deprimet när det kommer massvis med prov ett imon näthandel B som ja inte vart med på en ända lektion har ingen blekaste aning om vad vi gör i den kursen. Sen har vi även i samhäll på tors., aah! Sen gick vi igenom lite av svenska nationella idag. Men hallå? Fattar jag nått? NEJ, dessa konstiga meningar/ord. Blir så när man är efterbliven.  Men lite av en glad dag blev det iallafall, en klänning köpt idag! Jag och mina klänningar sweeet!


STAN

Det är så fint väder idag, och jag måste göra nått kul eller något liknande, Jag tittar ut genom fönstret, nej det är ju bara moln! Okej, men då åker vi in till stan och tar enfika och kollar på kläder och människorna. Så jag kan komma ut och röra på mig lite som jag inte gjort på en vecka! Men NU isåfall och inte ikväll. Men hennes lektion börjar 15 orka vänta till 1700.

Louisa, - vi drar in sen, ok? BRA!
Ank, - seeeeeeeeeeeeeent!
L, - men vafan, vi är inte pensionärer! ;O
A, - HAHAHAHAHAHAH!

Jo jag är ta med fan det iaf!

MY LAST DAY

Min sista dag, att vara hemma att leva i min säng att leva framför 5 - 6 filmer om dagen. Skola imorgon igen, jippi. Haha? Vad säger jag jippi? Jo faktikst lite, tråkigt i längden att bara ligga i sin säng. Fasten att den är min kärlek. Men möglet har inte gått bort riktigt ännu, men förbättringar iaf.

ÅH, Lissans flicka kom idag. GLAD för hennes skull. Vaknade utav ett sms då hon skriver så här:

Hej nu har vår lilla flicka äntligen kommit. Hon föddes idag kl.02:19 och vägde 3145. Allt gick jättebra och vi tre mår fint. Kram Lisette, Martin och Melina.



NAAAw!

ME LIKE


JAG VILL BÖRJA SY EGNA KLÄDER

Men så designriktad som jag är så. Haha!
- Lollo, jag tycker du och jag skall börja sy egna kläder det skulle la vara nice? Ha kläder som inga andra har, osv.
- "HAHAHAH"
- Jahaja okej då vet jag.

Idag var jag hos doktorn igen! Tro fan att jag fick jävla skit helvete fanskap penicillin som kostade mig 400 lappar! Som kommer inte hjälp säkerligen, innan det köpte jag en jävla salva + nått mer för 150kr. Jag går under!
Och dom var mega mega mega stora. 

 image71
Så här stora(sörre i verkligheten kanske):

På tal om det, så vill jag verkligen gå ut och dansa ikväll men nej det får jag inte pga. att JAG är sjuk!

Och måste ligga hemma och vila tills jag blir bra igen.
Fuck!