RÄTT


SNART ÖVER

Snart har det här lovet runnit förbi, snart snart snart studenten. Igår gick jag upp halv 9:O "tjötas" - så kallade Malin, tvingade med mig att göra naglar. Det tog mig ungefär 4 timmar på den där stolen, men bra resultat blev det allt. Håller just nu på och kollar lite resor till Grekland, jag och Malin skall nämligen åka i Augusti :) men vet inte riktigt vart det bär av än? Skall ut och bugga ikväll, skall bli sjukt kul på stena båten (Arvingarna). Ikväll åker min älskling till sälen också, kommer att sakna honom /: Haha, undra hur det går för Lollo dock  i backarna i Norge. Hihi, brutit något ben kanske? Eller haft de bara gött på after skin.  

Fick hem ig varning nu under veckan, hade ju bara 2 stycken: S (Näthandel B, men det visste jag redan och Samhälle, men det förstår jag inte riktigt Jag som älskar Göran (Görgen) och han älskar mig men nej nu blir de inte kul för hans del! Ingen kärlek till honom mera.) Men har ju ifs i Engelska A och Småföretagande B som stannar på ett ig, om jag inte skall försöka med Eng? Men, krafterna funkar inte till det längre!
Men hursomhelst hur skall jag klara mig med engelska när jag skall åka utomlands etc. (?) Aja, det löser la sig säkert, alla är vi ju inte perfekta!



 

Everybody love somebody!


JAG BLIR HELT INTILL MIG "TOO"


SÖNDAG, EJ PÅSK MEN ÄNDÅ!

- Hej,  549 kr tack! Typ när köpets slut sägs: - ha en fortsatt bra påsk.
Jo, hur pinsam är man inte då? Jag som tar fel på mina dagar. Rättare sagt trött i huvudet pga. att jag bada "bubbelbadtunna" igår tog mig några cider hos kusinerna mina. Får världs ont i huvdet till och med is i håret säkerligen är det de! Säger sådant 2 ggr idag till kunderna mina, tanken kommer efter dagens efter jobbet. Men, de var ju påsk igår?
I vilket fall Glad påsk världen! Jag har ätit god god påskmat! ^^ LOV, sova!
Hade en underbar dag med Malin i Fredas - Lördas! Tack älsk för att du finns i mitt liv!
Helgens filmer: I Want Candy, kul film! Jumper, grym film..
Linus <3

UPP O HOPPA

Jag själv är alltid så osäker på mig själv, det jag gör det jag sysslar med. Jag tror aldrig på det jag gör, tror alltid att saker och ting blir helt fel. Jag vill verkligen ändra på det. Men det är verkligen inte så lätt som man tror, hur skall man gå till väga? Börjar bli jobbigt nu med mera. Arbeten, uppsatser, uppgifter, frågor & svar m.m. osäker på exakt allt, på vad jag än gör och bär mig åt. Inte kul! En dag i taget, tro på sig själv? Tänk posivit?
 
image79

JÄVLARANAMMA

Då blir han: Indiankillen - Discot's skräck, håller på och springer ivägen för såna som dansar. Här kommer han

Indiankillen - Discot's skräck. Gummitomahawk och mockabyxor med fransar, har skriker aoaoa, och slänger sig från pilsnerbackar. Tjongar runt, är hyperaktiv, och välter folk som står och snackar ingen chans till dans och ingen chans att nån bli kär det är lika bra att packa in om han är där. Han trycker in ett microlax och tömmer sig i läderjackor. Proppar i sig exstacy och gnider folk mot knäckemackor, flaxar genom toakön som Johan Olov Koss. Det är lika bra att åka hem om han går loss. I juli månad är det dags för årets karamell, han tar semester och går ut på disco varje kväll på Gothia cup                                                            Där dyker han upp...

1 VECKA HAR GÅTT (MER ÄN SÅ?)

Min dator är fortfarande trasig, men min bror är bra på att göra affärer må han tro! Någon data specialist ute i världen som kan hjälpa mig? Jo, min pappi eller min så kallade bror hjälper mig inte, dummisar!!! Dem är ju bra på data annars, och inte kan ställa upp för mig. Men nej, ingen hjälp får man ta med fan inte. 3 dagar kvar, sen lov. Yeah. Men vad skall man föra förresten? När det inte finns någon dator levandes i mitt rum. Den ville inte ge mig någon kärlek längre. :(
 hej hopp!

KÄRLEK FRÅN MIG TILL DIG



Linus Svendsén    <3    Annicimage78a Johansson



Jag och Du
Du är jag
Jag är du
Vi är varandra
Vi två olika
Men ändå en och samma





Du är fantastisk!


MIN SYN

Bara ligga i min säng, kolla filmer fram tills jag ruttnar! Tänkt igenom hela livet hur det är från början till ett slut. TRÅK! Så skall man jobba två helger på raken också, när man är döds förkyld kul! Massvis med läxor och prov som man ligger efter med. KUL! Snart lov igen, härligt. Men liksom det är så jobbigt, när man vet inte vet vad man skall göra med sitt liv, när jag inte kan så mycket dock. Stå i butik resten av livet? HALLELUJA. Sitta på en stol, framför en dator med massa kontorspapper. JIPPI. Glada positiva jag!? Ja, du världen!


Han är underbar i vilket fall.

FOREVER YOUNG

- En skön och bra helg har varit. Fredags så var jag bara med Linus och myste, lagade mat osv. Somnade tidigt! Igår var man på Alinas 19års fest. Mycket trevligt god mat osv. Tack :) Jag blev kär iallafall, i hennes klänning naaaw! Därefter det så åkte vi till Woxlin, på fest och det var mycket kul. :) Men dock inte så dum som jag är. GAAH!

Idag vill jag äta på bamboo, någon som vill äta? =)


HAN ÄR FAKTISKT NYKTERIST. VISSTE NI DETTA?


Tor 25 sept - Göteborg, Storan, någon på?