SOV SOVA SOVIT

Vem har kunnat sova mest den här helgen? Jo jag, kan jag tänka mig. Fredags var jag i varberg och festa lite med älsk, därefter det åkte vi hem rätt tidigt på Lördan, det första vi gjorde när vi kom hem till honom var att vi la oss runt halv 1 fram till 6. Sen var det mat på detta. Sen bom ner till sängen igen och kolla på Titanic mys! :) Sen vaknade la vi runt halv 2 på Söndan. CrAAZyy.
Idag blir det jobb, och hoppa på roystet ;D

?

Ja, ett stort jävla frågetecken. (?)

Ron pope - A drop in the ocean
Sister Hazel - Come around 
Takida - Curly sue
Sister Hazel - Green

SKIN SKIN SOM DEN SOL DU ÄR

Gick upp vid 11 idag, rätt tidigt för min del. Måste ta och lära mig någon gång, om att gå upp tidigt!
Annars?  Vart hos gamle mormor/morfar idag, satt och prata om hennes dröm om den svartklädda mannen som fanns i verkligheten. Gamle morfar: - Du kan ju inte drömma om andra karlar. Hahahaha!
Alltid lika kul att sitta och lyssna på dem. Därefter åkte jag och mormor iväg för att kolla efter en röd basker som gamle mormor vill ha, men så kommer mormor med: - Det kan du ju inte ha på dig, då kommer alla skämmas och blickarna kommer mötas. Men det fann vi ingen, men ett par skor hitta jag till mig :) alla jäkla skor stinker ju bara, även en vit liten tröja hitta ja, sweet. Och lite pyssel syssel till stora tjejen som fyller 18 snart, Malin stumpan. ( Nu får du fan bli gla, eget som eget) ;) älskar dig med!
Vet ni vad? Älsklingen min klarade uppkörningen. Bäst är du!!
Nu blir det film

VAD SOM HÄNDER

  • Louisa? Varberg till helgen? Nemo darling, lycka till med parandet så jag kan få en av dina söta ungar!
  • Grekland med min Malin i Augusti, längtar du & jag baby. ( Ett pass saknas, måste göra detta med än gång). Hha, då det finns ork till det som jag alltid säger.
  • Gräbbestad, vackert har jag hört? Men tänkte mig till Öland mer, men lite för långt för min älsk att köra. Så det inträffar någon gång i mitten eller början på Juli. Med camping i "vackra" Gräbbestad.
  • Gotland med mammi & pappi, men när det inträffar vet jag inte riktigt. Hoppas på att älsk följer med annars blir det Lindis hoppas jag. Så man kan ha någon att umgås med. Mys!
  • Det blir Umeå i slutet på Augusti, då jag skall festa som den med bror min. (Om det nu är kul där) Vad vet jag? Får alltid se det positiva i det hela. Då blir det släkten som åker.
  • 2009 - Karibien (Har aldrig fått någon uppfattning om hur det stavas riktigt).Ingen ork till att kolla upp det heller tyvärr. Finns det någon latare människa än jag? Nej! Med hela tjocka goa släkten :) Läääääängtan på detta.

En sak, Linus Svendsén. - Me love you


VAR BEFINNER DU DIG?

Alla dessa tjockis moln runt omkring, utan dem skulle vi haft en klar och blå himmel med en stor gul rund boll mitt upp på. Som steker och värmer, då man kan ligga och sola sig och bada. Det är då man lever livet när solen sticker fram och när det är varmt. Nu du får du komma fram och inte gömma dig mera!

Helgen - Den har vart bara brabra. Firade min midsommar med min älskling och lite av hans släkt. Jag fick mig en jätte fin midsommar krans utav honom. Underbar är du! Sen fram emot kvällen vart vi på en fest i Vallda som var mycket trevligt, där jag fick mina totalt 4 skålar med jorgubbar på ett ungefär. Jordgubbarna gjorde mig bra! :)
Min Lördag, jag jobbade kväll. Ville bara hem till sängen efter. Älsklingen ringer, mingel! Åh, nej! Men det blev så och där stanna vi resten av kvällen och den blev bra till slut med lite alkhol i kroppen. Pontus tänk dig för nästa gång! Så du skall slippa få denna förskräckande ångesten dagen efter. "Men kung i baren, kan du va bra på" ;) haha!

Älskling, lycka till nu! Ta körkorten nu och håll dig vid det! Lycka till! Jag älskar dig!


 


LINDA & ANK VI ÄR GOA VÄNNER

För att vi kan vara tjejer. ;) 

Underbar är du tjejen!

4 MÅNADER MED MIN ÄLSK!

- En så kallad dikt som man har suttit och grubblat på. :)

Linus min kära du är som en pärla. Jag älskar dig mer än gärna, nere på stranden du och jag vandrar då vi håller varandra hand i hand, i vårt kärleks land. Lycka & glädje det är vad man känner. Läppar mot läppar det är då allting lättar. Jag känner ett pirr i magen som det var första dagen. Nu du som är borta från mig i din "jävla" hultsfreds grej, då du kanske träffar en gay? Nej, jag skoja med dig min sköna för att du är min lilla höna. Jag kan inte sluta tänka på dig, för du är det bästa som hänt mig. Då en vacker dag jag blir Annica Svendsén det är då jag ställer till med en rolig scen.


Jag älskar dig Linus, 4 månader - 4 år - 40 år - 400 år ;)



Chester See - God Damn You're Beautiful

Lyssna & älska!

Sov fram till kl. 13:00 på ett ungefär, hur gott som helst. Det får man göra ibland, men jo visst försvinner dagarna när det blir så pass. Men hur skönt är det inte att sova i en skön säng då?
Min hals är fortfarande cpe, sen 2 veckor tillbaka. Det här festandets skull, inget mer för min del på ett tag. Imorn börjar det nya jobbet som man ser mycket fram emot. Helgen min har vart mycket trevlig, rumpan - där vi hade trevligt sällskap och god mat där efter mingel. Min skatt kom hem igår, som jag hade längtat efter till 100%, gu va underbart att ha dig hemma! Älskar dig och nu blir det film för mig.
Ha en fort skön dag!

MIDSOMMAR

Det blir ingen mysig midsommar för mig i år :( Men kransen skall jag försöka få gjort till mig oh damen jag skall jobba med från 9 - 22. Får hoppas på att det blir ett bra och kul jobb för mig :) Men vi ses till nästa midsommar. Köping del jag kommer nästa helg och tid tar vi reda på då. Sorry!

KOLLA HIT


Sööötaste!

DAGENS LÅT

- Haha.

Du sa att du ville ge mig allt jag ville ha. Jag tänkte vilken toppen kille, och blev jätte glad. Du sa att du var en sån som älskade att ge, blommor, choklad och kärlek trodde jag att du menade men det ända jag fick av dig va något gott  från
din förra tjej, blev drabbad av om olydigan fan vad jag hatar dig du gav mig klamidia!
Nej, hemsk låt text.

BIKTEN

Sitter här på jobbet, och det är helt dött. Så nu sitter jag och läser i en bok så kallad "bikten"  bekännelser från vanliga människor, där ni skall få er lite leende på läpparna;

- Jag jobbar som polis och röker på minst en gång i veckan. I mitt arbete ser jag vad alkoholen gör med människor och tycker det är konstigt att sprit är lagligt men inte hasch. Man blir lugn, avslappnad och absolut inte aggressiv och omdömeslös. Har till och med kört polisbil stenad. Utan att medåkande kollegor har misstänkt nåt.

- Jag brukar aldrig tvätta händerna efter toalettbesök, big deal. Men jag skall tillägga att jag just nu praktiserar på en tandreglering och skall utbilda mig till leg. tandläkare.

- Jag har alltid varit ganska rasistisk, men nu på senare tid har jag hela tiden drömt om att få en stor negerkuk upp i arslet. Jag är inte bög men ändå så vill ja veta hur det känns. Jag vet inte vad jag ska göra.

- Jag är 42 år och oskuld.

- Jag är över 30 och i under 10 års tid har jag ringt upp olika människor och pruttat när dom svarat och sen lagt på.

Nej, nu orkar jag inte skriva mera. Men i vilket fall så har jag haft lite fika gäster så det är ju bra :) Har gått 2 timmar nu och sålt 4 cibatta.
Nu över till min brända kropp, känns som att jag vart i ett hus som bärnt ner så mycket gör det ont, eller i och för sig jag vet ju inte hur det känns. Men det gör ont så man bara vill gapa så hela världen hör.

Ha en go dag!


SWEEETISAR ^^


Tvungen ;)

ÅSA STRAND

Stranden är livet, sommaren är livet, pojkvännen är livet. Helt sjukt underbart! Har legat i 4 dagar, f.r.o.m fredag - måndag. Jag har haft det sjukt underbart dem här dagarna. Jag har aldig haft det underbarare, hur lycklig som helst.


None

FYLLA ÄR EJ BRA, MEN DET VAR JÄVLIGT KUL

STUDENTEN - Avklarad, gött är det! Jag hade svin kul, fram tills minnet bara blev helt svart efter den där äckliga tequilan. Jag tappade min 500 lapp, grattis till den lyckliga. :( Frukosten var bäst, tack för 3 år med er.
Nu är det vuxen liv som gäller, jag vill faktiskt inte bli vuxen.


IMORN SMÄLLER DET

Student - 2008 4 juni. Lyckan spricker av glädje, lite nervöst är det allt. Och jag bryr mig inte om betygen, nu skall jag bara ha en lycka i sinnet. För annars är jag bara deprimerad för den där jävla lärarens skulle, men tro fan inte att jag skall bara det. Nu blir det en sväng om till kållered, där jag skall göra naglar tror jag iaf. Fick min klänning idag, lite rädd för att själva bysten skall synas vid hoppandet och skrikandet fram till kvällen, men det får vi hoppas på att det inte blir så.-
NICE!
None

WINNERBÄCK

Ny Lasse låt har kommit, weeeei!  None

- Strimmor, var namnet på denna fantastiska låt.



EVERYBODY LOVE SOMEBODY,
GLÖM INTE DET!


5 + 1 = 6

Jag & Lollo ligger i hennes sköna soffa, och kollar på någonting som handlar om Zlatan och fattar nada. Pga. jag hatar  fotboll, och han är skit ful. Punkt slut!!
Ank; Lollo, förresen är den här soffan skön att ha sex i?
Hon bara kollar på mig.
Hennes mamma utifrån vardagsrummet; Nej, Annica det skulle nog inte falla mig in att någon skall ha sex i vår soffa.
Jag börja gap flabba, kunde inte hålla mig. Lollo kom med i flabbet en kort stund efter.
Ank; Nej, men Görel. Jag tänkte ifall ifall om din dotter hade gjort detta, och om det vart skönt i såfall.
Görel; Nej, i och för sig man vet ju aldrig, men det skulle jag nog aldrig tro.
Ank; Nej, man vet ju faktikst inte. Så alltid bra att veta. **
Lollo bara kollar på mig med sina söta lilla blick. Som typ, "gör inte så att hon kommer på mig med en kille i soffan".

Hahahahhahahahah!                                                                                                Det var dagens.