Gott med ett bad!

Nyss badat, hur härligt som helst. Men jag brände tårna av mig precis innan jag skulle hoppa i hade hällt upp och så visa det sig att de var sjukt farm så jag fick tömma halva badkaret och ta iskallat vatten. Så var jag nere och handla mig en choklad boll och mums på medans jag bada bland allt mitt skum. Idag har min dag gått väldigt segt och sakt nämligen börjat med exponering inom h&ms skyltfönster, myckat att tänka på så ett skyltfönster tar en hel dag att göra :O så dem är väldigt noggrana med det dära, för man måste nämligen stryka alla kläder måla om golven osv. Men riktigt skoj är det faktiskt, så två dagar kvar på h&m. Tråkigt nog!
Åh, är så glad också för att affärsplan är färdig och att vi fick g trodde verkligen vi skulle få ig, vart faktikt jätte rädd.

Så det jag kan säga är att
Emil är världens
BÄSTASTE bästaste bästaste kille!

Men när jag/vi kommer tillbaka till skolan så får vi allt ta icg skärpa till oss och sätta igång på allvar. Hör ni det nu Tobias och Niklas? Haha.

Längtar tills helgen, hälsa på Gustaf och dom sen blir de hemgång igen.

lifehouse

Nu har man hittat nått nytt att lyssna på nämligen, lite goda och sköna låtar. Världs ont i magen pga gjorde smooti till mig själv druckit tre glas, men det är så fruktansvärt gott så man dör! Sen fryser jag som bara den, sitter med mys byxor och en go poolotröja men fryser ändå om fötterna och händerna. Snart skall man kolla på Heroes sjukt spännande. Efter data nörden Adde är klar med sitt "wow" herregud säger jag bara, dessa spelanden och datorer. 3 dagar kvar här i Örebro och praktiken på h&m, vart jätte kul och trevligt en underbar arbetsplats men det ända som är en nackdel med det hela är personalchefen bara inte alla chefer är sådanna. Om jag kommer bli chef nån gång i livet så kommer jag alltid vara go och glad mot personalen, och inte gå runt som en surgris fasten man har massa ansvar för butiken. Sen åker jag upp till Gustaf i Köping för att vara där under helgen sen blir det hemgång till Göteborg och kör mina 2 sista veckor hemma på ett kontor eller nått. Tråkigt vill inte åka hem :( eller kanske rätt skänt att komma hem till lite vänner och till sitt rum. Men vill bara vara ledig när skolan börjar igen och ledig på lovet vill inte och orkar inte börja jobba förräns nästa år!

Nej nu blir det inget mer skrivande bara en massa dynga som bara skrivs ner när man har tråkigt.

naglar.

Igår så gjorde man fina naglar, eller rättare sagt Addes mamma. Hon jobbar nämligen med det. Så jag blev svin nöjd. Så har franskmanikyr just nu som håller i en månad eller nått. Men kom på efteråt nu så här att jag skulle gort dom några dagar innan jag åker egentligen. men men, de finns flera tillfällen hemma, men då är de nog dyrare :(

Örebro.

Nu var man i Örebro då ja! Har det underbart än så långe och ja, jag har det faktiskt bra :) Sitter här med Addes syster Linda och pratar lite. Adde jobbar nämligen nätter varannan vecka. Idag var min första praktik dag bättre än vad jag hade tänkt mig faktiskt så det är skönt. Tjejerna på jobber är sjukt trevligt. Kommer snacka gnälligt sen när jag kommer hem ;] Så! Nu blir det säng dags snart väntar bara på text till heroes som inte kommer komma förräns imorgon..

Ha det guld!

Hon bara hatar kylan.

Har ni kännt så fort man bara öppnar ett fönster eller så fort man bara går ut utanför dörrarna? Att det är KALLT! Kylan har kommit, vad skall man ta sig till? Jo ta på sig så mycket kläder som möjligt så slipper man känna den här kylan. Och en stor fet lång jacka som man vill ha. Men så kallade jag så har jag bara en kort varm jacka, och som använder city short och klänningar och kjolar fasten det är is kallt ute. Och jo men visst vill jag ha en tjockis lång jacka så man slipper frysa. Men liksom en jacka? För flera tusen, det är rent som sagt helt sinnessjukt. Jag säger bara att man är dum i huvudet när man lägger flera 1000 lappar på en jacka fasten man inte riktigt har dom pengarna, men jo men visst om man har dom pengarna och är miljonär typ så okej. Men ja whatever! Kommer en dag jag vinner på lotto och kan köpa mig de. Men som sagt jag hatar kylan jag hatat vintern, jag vill ha sommar och sol och värme och havet och fåglarnas kvitter och glada läppar.

Snart åker svinet Lollo till Thailand, ta med mig i resväskan snälla! Bokat massvis med julklappar där ifrån hihi. Och lite sol åt ankis också! Men fy fan tyck sýnd om mig och njut ditt svin! Tänk inte på mig gör inte det. haha!

God natt världen!

myslipys.

Idag har ankan vart på praktiken och image61
vart riktigt trött och
segt. Där efter var hon på La strada med Mikkis och
Lindis och käka pizza, mums! Och gav Mikkis sin 4 veckors försenade födelsedags prisent. Sen hem till goa Linus och låg i sängen framför tvn och kolla på en film och mös. Myspys. Älskar att mysa! Bästa som finns rent ut sagt :] Imon blir det någon slags mässa inne i Göteborg med beckis, där efter stan kanske och kika kläder annars hem och sola med Linids sen hem i sängen. Och nu blir det hopp i säng natti!

Hatet...

när man väl är glad, och folk skall göra en från glad till deprimerad, ledsen och helt jävla nere. När man själv bara vill vara på topp och glad hela tiden! Bara låta det vara och säga saker göra saker så det är glatt istället för en massa annan skit. Eller helt enkelt skita i det när man vet att det kan trycka ner en om saker och ting!

En dag kanske man bara försvinner, och tänker varför inte låta det vara glatt istället för tårar och depritioner osv.

tänk tänk tänk tänk!

Oj...

Hade lite diskussioner med pappa idag på väg hem i bilen.

Då vi pratade om att jag skall åka upp till Örebro nu på Söndag och vara där i 4 veckor. Och han säger till mig jag kommer ju sakna dig, jag bara jo men jag längtar stort tills jag skall åka upp och leva lite eget och prova på för det är faktikst bra. Sen sade jag att jag skall förmodligen fråga om det finns chans till att börja jobba där sen efter man gått ut skolan så man kan flytta upp dit sa jag för jag vill nämligen inte bo kvar här i Göteborg vill nämligen flytta så långt som möjligt som t.ex Malmö, stockholm eller som sagt örebro eller nått sånt.
Sen när vi kommer hem så hör jag att pappa börjar prata med mamma om det, då gick jag ut lite försiktigt och fråga vad dom pratade om, så jag visste inte att pappa var så känslig han blev lite ledsen där märkt jag /:
Men jag bara man blir äldre och har drömmar, och det kommer när det kommer.

Blir så JÄVLA SUR PÅ ALLT JUST NU FY FAAAAAAN!    Jo jag vill bara flytta som sagt så fort det går när man är klar med skola och körkort! Sen god bye typ! Och börja om. Börja ett eget och nytt liv. Underbart rättare sagt!

säg vad...

säg vad ska jag gör för att du ska älska mig
säg vad jag ska göra, ska jag göra det för dig
jag vill ha dig kvar, men jag lät dig ända gå
jag begick mitt största misstag, ångrar mig så

säg vad ska jag göra, om du inte vill förstå
säg vad ska jag göra, jag har ingenstans att gå
och jag vet så väl, du var sårad när du gick
men jag hoppas du vill ge mig ett ögonblick

nattens sista spårvagn tar mig tyst genom stan
vägen verkar längre än på dan
jag skulle gärna rest med flyg och tåg och båt
allt jag ville säga är förlåt

säg vad ska jag göra för att du ska tro på mig
säg vad jag sak göra jag ska aldrig svika dig
jag vill vara där, i din närhet någonstans
så jag ber dig att du bara ger mig en chans

Är du en Disneyfantast?

Vilka av dessa 63 filmer har du sett?
Om det är fler än 40 så är du en riktig Disneyfreak.

[x] Alladin
[x] Askungen
[x] Bambi
[x] Snövit & de sju små dvärgarna
[x] Djungelboken
[x] Pinocchio
[ ] Fantasia
[x] Dumbo
[x] Peter Pan
[x] Lady och Lufsen
Antal: 9

[x] Törnrosa
[x] Pongo och de 101 dalmatinerna
[x] Svärdet i stenen
[x] Aristocats
[x] Robin Hood
[x] Bernard och Bianca
[x] Bernard och Bianca i Australien
[x] Micke och Molle
[ ] Taran och den magiska kitteln
[x] Mästerdetektiven Basil Mus
Antal: 9

[x] Oliver och gänget
[x] Den lilla sjöjungfrun
[x] Lejonkungen
[x] Pocahontas
[x] Ringaren i Notre Dame
[x] Herkules
[x] Mulan
[x] Tarzan
[x] Kejsarens nya stil
Antal: 9

[x] Atlantis
[x] Lilo och Stitch
[x] Skattkammarplaneten
[x] Björnbröder
[x] Kogänget
[ ] Vilddjuren
[x] Alice i underlandet
[x] Janne Långben the movie
[x] Anastasia
Antal: 8

OTECKNAT
[x] Pirates of the Caribbean 1
[x] Pirates of the Caribbean 2
[x] Pirates of the Caribbean 3
[x] Narnia
[x] Föräldrafällan
[x] George of the djungel
[x] Flubber
[x] The Mighty Ducks
[x] Isprinsessan
Antal: 9

[x] The pacifier
[ ] Miracle
[x] The Kid
[x] Joe - jättegorillan
[x] Mary Poppins
[x] Remember the Titans
[x] National Treasure
Antal: 6

ANIMERAT
[x] Bilar
[x] Superhjältarna
[x] Monsters inc.
[x] Ett småkryps liv
[x] Toy Story
[x] Hitta Nemo
[x] Den lilla kycklingen
[x] Dinosaurier
Antal:8

Totalt: 58

Grymt

sant.

den största glädjen du kan ha är att göra andra glada                

   enda sättet att ha en vän är att själv vara en.  


Hon är sjuk.

Hon mår verkligen inte bra. I går natt vaknade jag upp liggandes som en i hopp krypt bebis och bara darra och skaka tänderna, frös som bara den typ i en timma börja lipa. Vaknade upp kallsvettig och varm på samma gång. Blev ingen praktik. Men åkte till Ullared med älsk Linus och hade det trevligt, men blev bara värre med sjuklingen. Idag mår jag dock inte heller bra, mitt rum ser ut som en svin stia måste städa. Skall iväg och sola sen. Skall kolla klart på heroes innan jag börjar. Kolla dock på prison igår shit :D
Tråk att inte må som man skall tråk att städa ett rum som ser ut som en svin stia.



hejs

gråta.

Underbart och härligt att gråta ut ibland, men inte framför människor. Det är ju pinsamt, eller inte pinsamt kan man ju inte säga men ja, ni förstår mig. Men när man väl börjar gråta lite smått sen när en frågar "varför gråter du, är det något som hänt eller gråter du?"  Då blir man bara super känslig och börjar gråta ännu mer. Så fruktansvärt jobbigt. Vart hos astma läkaren idag, gått där många år nu! Blir ju för FAN aldrig bättre. Blir så ledsen, liksom varför änns gå dit? När det aldrig blir bättre och det kommer det aldrig att bli heller. Utav sånt blir man också ledsen. Jag måste säga att jag är världens känsligaste människa, det är jobbigt tro mig! Jag vill verkligen inte. Men det får man la leva med eller så försvinner det genom åren hoppas jag.

Nu längtar jag faktikst tills jag skall åka upp till Örebro! snart snart snart.

Han är söt.

Dag 2 - kalas 2.

Nu bär det av till farmor för att hon fyller år idag, dessa kalas.
Soooooova vill ankan göra!
Grattis!
Och nu åkte vi! maaat!

Här sitter hon igen.

Den tråkiga så kallade ankan, och skriver i en tråk blogg. Kom nyss hem vart jobbat idag, sen var det släkt kalas för min morbror underbart god mat och efter rätt. mums! Sen blev det bowling med Danijel, Tobbe och Lollo. Jag som verkligen hade ställt in mig på att jag skulle vinna. Men dock så var jag inte så grymt bra idag, haha! Men jag kom 2a iaf och vann över Danijel det var ju meningen att hon skulle göra det. Men nästa gång kommer jag vinna allt. Sen blev det mys med film. Och nu är man hemma och är seg efter en lång dag nu blir det bara hopp i säng för ankan och kolla på filmen som heter så mycket som "Resident Evil 3" får se om det är någon höjdare.

Och jag är stolt över mig själv, dag 2 eller rättare en hel helg som jag inte vart ute på krogen och slösat bort en massa pengar.


Nu så ringde Linus helt plötsligt och gjorde en ankan gla, hoppas på han kommer hit och tar mig sällskap med en film.

Natti.


aaaaaaaaaaank.

Här sitter hon kvinnan i huset, med mys polotröjan som hon levt i och brors keps på huvudet, och självklart lyssnar på 9 crimes - damien rice. Som jag hoppas på att Graffet har lärt sig att spela på gitarr och sjunga utan till nu. Lov veckan är över, dagarna bara förvinner som jag vet inte vad. Har jag gjort och hunnit med dom sakerna under veckans gång?  Ja, näst intill kusinen och jag hanmnade i Göteborg iallfall och gick runt där inne och mös i 6 timmars gång. Jag som har sånt underbart minne, så Tisdagen vet jag inte vad jag gjorde? Kom fasktikst på, sov halva dagen sen kom mormor och hälsade på så åkte vi till kungsmässan och kollade lite och tog oss en fika riktigt mysigt. chai latte the är ett måste! Blir till en drog. Trgårn blev det på Onsdan med bror och hans kompis och fucking åmål donnorna. Det var okej. men inte som jag hade tänkt mig. Tänker inte skriva ut mig varför om det! jobb jobb jobb rästen av veckan och helgen som är- Så fyller även morbror Bogbunnar år imon och farmor på Söndag. Grattis grattis. Härligt att vara hemma för en gångs skull, och inte va ute på krogen och spendera än massa pengar. Och behöver dock en ny dator funderar stort på en bärbar som man kan ha i sängen så slipper man sitta upp och på en hård stol som man får ont i rumpen utav efter några timmars sittandes framför datorn som inte är så bra egentligen. Idol har blivti ikväll med mammi, pappi oscar :) Daneil är bra.
Så nu blir det film för ankan som pappa och oscar kolla på ^^ som jag missa pga datan som man fastnade vid!