jullov?

Tro fan att det inte blir nått lov för mig. Blir bara en massa jobb hela jävla lovet. Till och med under julafton oh nyår. Liksom vilka kommer och shoppar kläder då? Jobbat dock den här helgen, även vart ute och festat. Nu får jag fan ta och ge mig. Kom och dra mig i kragen någon och säg till mig på skarpen.
Nej nu är man svin hungrig skall äta plankstek i kungsbacka, skall bli riktigt gott för det var sjukt längesen!
Skola imorn då ja igen.. Tråkigt tråkigt tråkigt.. Men kul att träffas några av goa klassisarna :)
Jag är här hemma i kylan medans svinet Louisa är i Thaniland kan se hur härligt och underbart hon har det nu. Så sjukt avundsjuk.



Nu var det bara att gå hej hej!

En jul utan morfar.

Tänker och tänker, ont det gör ont! Hur skall en jul se ut utan morfar? Fyfan, vill inte ens tänka! Dagarna utan min mofar har bara sjunkt ner i min säng, som om jag vore en adu. Saknar som bara den, det gör ont att han inte finns att han är borta. Nej nu vill jag inte sitta här och deppa ner mig.
Hräligt att vara hemma och sova idag. Skall snart på stan och kolla lite med Johannes, julklappar med andra ord. Hatar att köpa julklappar när man inte vet vad man kan köpa eller vad som skall köpas. Sitter här och lyssnar på julmusik och har det allmänt mys hemma. Vill ha sommar nu iaf!
Nej, inget mer skrivande för mig.  hej hej!

tröttast i världen.

vill bara hem och sova så det så!
Sitter här på praktik i en underbart härlig datastol just nu, och ögona vill bara stänga sig men det får dom verkligen inte. För då blir farbrorn inte glad som jag är med idag.
Mumma, nyss ätit smörgåstårta gu va gött!
Heeeeeeeeeeeem, sooooooooooooooooova. 

Jag skall laga mat sen :O

Herregud! 

Kaffe vargarna.

Redan på praktiken, behöver ju inte vara här förrens vid 9. Men skönt att åka med pappa, när det är sånt skitväder ute idag. Men kommer in i lunch rummet. Bara massa äldre män. Ankan:
-Tjosning.
Alla:
-Hej. Lite små glatt så där för att se första kvinnan i lokalerna.
Och så vet ni hur man blir, när massa blickar flyger på en. Springer snabbt längst in i lokalen där kaffe maskinen står, springer tillbaka till dörren och kollar längs marken.
Idag, blir det Ullared. Men jag orkar verklige inte egentligen. Därefter det idol, och jag vill vara hemma till 8 men vet att vi inte kommer bli det. För då får ni se en sur anka!!




En underlig gårdag.

Börjar med att jag tar tåget från Mölndal in till Göteborg för att shoppa, så står de några pojkar 2 meter ifrån mig knappt. Ena killen kommer fram:
- Hej, min killkompis skulle gärna vilja prata med dig.
- Jahaja, okej be han komma hit  då om han vill prata.
kom han fram och skaka hand med mig, jag blev helt förvånad.
Börja han ställa lite frågor om vilken skola och vad ja hade gjort sen vart jag skulle, sen fråga han om jag bodde i Lindome. Hur fan visste han det, aldrig sett killen innan.
Efter en stund kom hans tåg, de sista han sa, ville bara säga att du är väldigt söt. Haha okej, snällt sagt.
Sen efter några timmar i stan, åker jag o Lollo o Nemis hem med tåget. Satte oss på en bänk precis utanför en dörröppning vid tåget för tösen skulle röka. Sluta rök för fan! ;) Så går de två killar fram och tillbaka inne i tåget, sen stannar dom och kollat mot mig och ena killen säger:
- Du förresten, jag har tappat bort mitt mobilnummer/mobiltelefon vad han nu sa. Skulle jag kunna få låna ditt. Och jag bara tänkte om va som hände tidigare på dagen och börja skratta.

Kan det inte hända varje dag? Eller så börjar jag köra den meningen. Så kanske det blir nått underbart över det ^^ Vem vet.

Idag var man på praktiken inget att göra som vanligt, åkte därefter till gamle mormor/morfar satt och tog sällskap med dom i 3 timmar ungefär. Märkte att dom blev jätte glad. Så fika mig tjock på pepparkakor, till och med kaffe. Kan ni tänka er? Kaffe till mig? Men de var faktikst helt okej.

Nu blir det film, väntan på Camilla bara..                                                       Ha en underbar kväll.

Mölndals bostäders kontor.

Så sitter man här, handledaren är nämligen på väg till Malmö fär att köra sin basket match. Hoppas på det bästa med att gå vidare för dom nu. Har nyligen äitit lunch med damerna, grymt mätt blev man!
Annars så skriver jag ut kommentarer som hyresgästerna har svarat på. Och mina stövlar säger jag bara hela sulgrejen håller på att lossna, vad det nu är heter. Måste iväg och handla stövlar, men vill inte lägga mellan 1000- 1500 kr på skor! Vägrar.. Hade faktikst tänkt att åka in till stan en stund eller om man åker hem och lägger sig och sover, grymt trött må jag säga!
Haha typ 500 papper blir det som jag skriver ut om inte mer.
Säääääääääääääängen!


20 dagar kvar....

till julafton kan ni fatta det? 20 dagar, det här året har gått fort som en rakt. En raket som man skjuter upp i luften oftast på nyår om ni inte fattade det. Nej, nu kanske jag överdrev lite. Men sjukt fort har år 2007 gått. Dagarna bara försvinner snabbare och snabbare. Julklappar? Hinna med sånt egentligen? 2 veckor kvar på praktik 2 skoldagar sen jobba varje dag på lovet som sagt. Men jag är klar med en julklapp iallfall och den är till Lollopollo.
image62
Sen som ankan har kvar till:
- Linda
- Malin
- Mammi
- Pappi
- Bror, nej fan han får ingen!
eller om jag skall vara snäll så kanske han kan få en ölburk.
- Släkten, men det fixar mamma men hon är dålig på julklappar så jag får välja ut och slå in :]
Fick min chokladkalender utav farmor och farfar iallfall, så nu vart jag glad.
Nu är det bara snön vi väntar på, men den får inte komma förrens på julafon sen skall den vara borta efter jul!

Man är även också hemma från Köping nu, så jävla tråkigt.Trivs så sjukt bra där uppe! Sjukt underbara människor må jag säga.

HEROES!! - Men ej någong text så det får vänta tills imon!                                                  sängen.