Kom ihåg mig.


När du står ensam kvar på tå och ytan inte går att nå.
När du träffat botten kom ihåg mig då.
När du tagit första bästa tåg och gör vad som helst för en dialog.
När du står sist i kön, kom ihåg mig då.
När vintern gömmer dina spår så att du inte hittar hem.
När du är vilsen i en vinternatt igen.
När det blir varma sommar dar, kom ihåg mig då.
När vinter isen ligger klar, kom ihåg mig då. Här finns du kvar.
När du står på toppen och tittar ner och det är ljut vart än du ser.
När du har vunnit kom ihåg mig då.
När du får spring i dina ben och jordens dragnings kraft är klen.
När du är i luften, kom ihåg mig då.
När våren öppnar sina dörrar och du tar den långa vägen hem.
När du sitter på ute serveringen där vi satt igen, kom ihåg mig då.
När det blir varma sommar dar, kom ihåg mig då.
När vinter isen ligger klar, kom ihåg mig då. Så finns du kvar.
När varje dag känns likadan och när det skymmer över stan.
När du drömmer, kom ihåg mig då.
När du har varit i alla vrår.
När du testat allt som går.
När du tröttnat, kom ihåg mig då.


Snö.

Nyvaken, går upp ur sängen. Går ut till köket ser att det snöar och fullt med snö på marken. Jag bara nej! HATAR snön! usch! :(
Men men, den försvinner la snart. Kommer inte gå ut förräns den är borta.
Och så sitter man här med en macka, o efterrätten en chokladboll såkallad negerboll.
Och snusen självklart i efter hand.+ ett stort glas juce. Igår va la kvällen lugn. Spelade poker. Kom 2a iallafall. Ja kunde ha vunnit, men nej. Mitt huvud vart helt borta hela dagen igår så jag trodde typ att tiss slot stege eller vad det nu va. men då bara nej fan också. :P
Sen så hade jag några vänner medans Fredrik spelade gitarr och sjöng. Så grym, älskar gitarr/sång människor :). Så underbart. Musiken är ju livet.
Ikväll så måste man ju gå ut ändå till den där jävla snön. För vi blir ett gäng ikcäll ska sjunga kareoke och dansa och ha de grymt roligt. och en sak till så måste man ju dra sig ner till centrumet och köpa chips åå. men nej.
Aja ska la lägg mig igen och kolla film.
Hejs.

Fredag morgon, typ.

Så sitter man här igen, helt slut i ögonen. Martina och Hanne stack nyss, käkat massa glass och kollat film "offside" den var bra iallafall. Helt trött bör sova. Men börjar ju inte förräns halv 11 imon så det ä nog inte så farligt. :)
Idag så har man la vart i skolan tråkat som vanligt och vart i stan och kikat lite kläder o prisent till brorsan, haha köpt en sån ball sak ^^ Så det är skrämmande.
Och så har man ont i halsen och hela kroppen, helt sjukt jobbigt.
Och idag är det Fredag, gu va härligt. Bara få komma hem efter skolan och lägga sig i en skön säng och bara sova o kolla filmer och bara få sova ut hela helgen och bara lata sig(mycket och där) :P That-s my life som sagt.
Nej spela klart ludon och yatzyn natti.
Hejs.

Onsdag.

Segis dag. vaknade  2, hehe. alltid lika gott och sova. Behövs ju som sagt ibland. Igår vart de jobbigt och tråkigt på passet, blödde näseblod :S. usch. och så gick allt så fort. Inte göra om iallafall.
Och nu så sitter man här medans mor och far ligger i sängen och kollar på tvn i mitt rum :O svin högt har dem. Men jag retas med musiken min iallafall. Så nu försvan fader. Och martina gick nyss, har kollat på 7 miljonärerna idag. Den var la inte på topp dirket men funkade. Så väntar på att hon ska komma tillbaks, hon och hennes hästar. Usch. =P Oj har ju prov imon igen =/ segt. men orkar faktikst inte helt ärligt.
Och thailnads pojken ringde idag, glader. Kommer på fredag igen. kul, det är han som får dagarna i skolan att gå underbart framåt.
Nej, nu ska man gå och tjöta på bror eller far att dom ska ta ner till serier. Så man har nått och göra som sagt. Eller så är det bara o sätta sig och spela kort eller yatzy.
Hejs.

:)

Tiden som gått, alla minnen stannar ju kvar. Och han kommer finns i mina tankar tills jag tar mitt sista andetag. Livet stukar mig, jag hatar livet. Utan han är livet slut så han kan lika gärna skjuta mig. Jag känner mig tom, för jag längtar och ber. Bara ge mig en chans, vänta och se. För jag lovar dig nu, jag ska visa dig att den enda för mig som betyder allt. Saknar dagar då vi hade det bra. Skulle göra vad som helst om du kom tillbaks. Men inser idag att allt var en dröm. Du var för bra för att vara sann.

Trötter.

Helt sjukt trött. La mig inte förräns halv 3 under nattens gång. Kunde inte sova, jobbigt. och pluggade. men gick la inte så bra som vanligt. Men ett litet g får jag allt på provet hoppas jag.
Och helt onödigt att gå eller vara i skolan, när man inte förstår nått på lektionerna. Sitter där som ett fån.
 Och bara inte förstår visa saker, och när man frågar igen så går det ändå inte in i min lilla hjärna.
Snart kommer lilla Hanne, sen iväg o träna, bodyjum ^^ det ska bli skoj. men fattar inte hur jag orkar? Haha. har ju som sagt aldrig tränat i hela mitt liv. Men nu sätts de fart. men inte så länge till.
Nu e man hungerig så äta, mums. Och tjöta på min sega broder att han ska ta ner en serie så man har nått och göra. : )
Hejs.
∑ " ankan.

Lasse. <3

Den vackraste stunden i livet var den när du kom och allt var förbjudet och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om för det ekar i huvet och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna jag somnade den natten i tron på att allt var en del i en kärlekshistoria men det visade sig dagen därpå att jag hade gjort fel när jag gav dig en gloria och den stund som jag kände som nära var blott Alvedon och dom himmelska ben som jag ville förtära dom gick därifrån så kom änglar kom älvor det börjar bli kallt graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is och du somnade den natten så vaken och drömde om allt som vi kunnat göra om någon som vill ge dig värme när allting känns kallt och om någon att beröra och jag kunde ha gjort vad som helst för att höra den tanken men själv låg jag tyst i min säng och så frälst av den farliga branten - jag liksom föll över kanten så kom änglar kom älvor det börjar bli kallt graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is och den jävligaste stunden i livet var den när du gick och allt var förlorat och där satt jag med mina grön-bruna ögon och såg med blåögd blick allt jag hade förstorat så kom änglar och ta mig till henne och ge mig en chans för jag tror att snart brinner ett hjärta för henne någon annanstans kom änglar kom älvor det börjar bli kallt Graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is kom änglar kom älvor det börjar bli kallt graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is kom änglar kom älvor det börjar bli kallt här sitter jag och baddar såren med salt det går åt helvete med allt den vackraste stunden i livet var den när du kom..

Måndag.

Här sitter man igen, och har det tråkast i världen.
Skola idag, tråktråktråk. Så tråkigt så det är inte sant. Morgonen när man vaknar helt trött, sjukt!
Försening martina o louise också. Hämtning 10 min innan man börjar men kom en kvart sent. Men det lugna, börjar skolan med bild, tråk. Fattar inget in the school.
Prov imon, trist. plugga. nej! kolla serie, ja! : )
Saknad.♥
Hejs.
Nu vart man här igen, under kvällen så har man försökt och plugga men går inte så bra. Tänker bara på allt annat. Har haft päär, öscan o hanne här spelat kort. O då e det inte häller så lätt. Men hannis ligger så gott i sängen min o försöker förhöra mig. Men det har faktiskt gått rätt så bra. Men nu kan man inte tänka så mycket. Satte på lite hög musik av Lassa, låten man älskar. "Kom änglar".
Skola snart igen, tråkigt! Längtar till värmen, skolen. åå.
Snart börja på en ny serie, the 4400 kollat klart. måste ju vänta ett helt år innan säsong 4 kommer. /:
Men de e bara börja om och lägga sig o kolla på nya serier/filmer som man gör dag ut och dag in.
Ne, får forsätta plugga med lilla Hanne nu och busa.
Hejs.



Söndag.

Hej, idag så har man jobbat, alltid lika roligt. :)  
Och nu ska jag ge mig iväg till Louisa och hälsa på. GÅ, låångt. hatar och gå ^^.  
Och imorgon är det skola igen, tråk /:

- Det blåser storm, jätte jätte kallt.
Och nu sitter man här precis kollar på the 4400, fortsätta kolla nu.
Sen sova.

Thats lif'e.
Varför skall de vara så jobbigt för?

Hejs.

lördagskväll

Här sitter jag och lovisa, inne i staden i göteborg. hemma hos några främmande människor, och lyssnar på musik. snart kommer taxin, hem och kolla serien the 4400. efter det så ska jag sova i en skön säng! goooet.