Helgens gång för Ankan!

Fredag - Vaknade upp hemma hos Joakim! Där man sov hur underbart som helst. Sen iväg för att träffas utanför Svenska mässan med klassen vid 1 tiden. Där inne vi fick gå runt och göra lite uppgifter, som alltid jag och Emil får göra. ALDRIG Tobias eller Niklas!! Efter den dagen går man och möter Roystet för att ta en fika? Men gick det bra att hitta ett fik? Nej, jag ville så gärna till Vallgatans café där man brukaimage54r vara när man är ute och fikar! Men, nej de ville inte han för det var något knasigt från hans sida med det stället. Då erbjöd han sig att vi skulle till nått bar ställe och ta ett glas öl. Jag bara öl,öl,öl, de ända killar tänker på idag ju. Tråkigt, men men. Kommer en dag, då man märker när man får en ölmage. Så slutar man med det, så slipper man ha en liten boll om magen. Sen kommer vi fram till ett mysigt fik. Där jag tog mig en go macka och han självklart nått glas öl. Där efter det gick vi in till nordstan och kolla på "modesak" småbarnen vart så underbaaart söta, sen åkte vi till hans syster där vi satt och tjata lite om allt och ingenting. Sen åkte ankan hem för och packa för hon skulle med Linda och Louisa ut m.m. Det var en riktigt kul kväll. Men fy fan för och jobba på Lördag morgon säger jag bara. 7 timmar i sträck, eller ifs en timmas rast. Men på tal om fredagen så går vi över till lördag som var dunder underbar och mysig som bara den.
Lördag - Då jag kommer hem efter jobbet på Mexx, en halv stressig dag när kunderna fått sin lön osv. Så ringer jag Linda, du ska komma hit så myser vi hela kvällen för både du och jag är helt döda. Så tände jag upp mitt lilla rum med massa myspys ljus så låg vi och tjatade lite sen där efter det satte vi på en film strax innan 10. Men efter 10 minuter så somnade vi små grisar. Fy fan va underbart gott att lägga sig så tidigt för en gångs skull. Vi båda skulle jobba på Söndag förmiddag så vi fick allt 12 - 13 timmars sömn. Så underbart gott, det får man göra om. Men så ringer min mobil 2 gånger. Då var man inte lika glad, men somna om med än gång så. Ett stor grattis till Mikkis också. <3
Söndag - Jobbat, tjänat pengar. Härligt med lönen sen! Kommit hem, suttit vid datorn hela eftermiddagen. Förutom att man tog en sväng till kimpan och skulle spela in låtar och sjunga. Men liksom hur tjusigt låter inte det då? Jag och min sång röst.

Nu blir det sängen och en film på det.


Världsförkyld.

Hur skall detta gå med en snorande anka? Har redan nysit av mig 10 - 15 ggr. Jag blir tooookig! Och ögona rinner på mig, ååå! Skall också till allergi läkaren idag, och sitta där i 2 timmar. Hatar tandläkare, doktor, läkare och allt sånt. Vilken tid man än går upp så är man ju ändå lite trött. Helt sjukt! Sitter här med lite ljussken in mot mitt rum, och lyssnar på den gamla vanliga låten som ja brukar lyssna på. "Lars winnerbäck - Om du lämnade mig nu" Han spelar ju snart, men ikke sa pikke. Att jag har köpt biljetter, åååhh! Känner mig ur fattig har aldrig kännt mig så här fattaig på typ 2 år. Nej nu får jag ta och ge mig får allt ta och fixa och dona mig lite grann. Orkar man eller orkar man inte gå till valand ikväll? Och äta gott och dansa lite fastän man är sjuk? Det lutar sig mot ett nej. men kommer att bli utgång ändå. Nej ha en bra dag mina vänner!

Deprimet igen.

Skola, skola, skola, skola, skola, skola, skola, skola. image52
Fy fan för skolan! Jag orkar verkligen inte känner jag. Det är ju sjukt mycket att göra dom här 2 veckorna innan praktik. Men jag får se fram emot praktiken. Även ta en dag i taget. Men det går ju för fan inte. Tänker bara på dom här jävla jobbiga proven. Hatar verkligen prov, när man hör ordet "prov" i skolan. Då får ja så ont i magen och vill bara gå under jorden. Så dåligt mår ankan. En hemsida skall vara klar, 3 prov innan vi går ut. I näthandel som jag ta med fan inte fattar nått i. Bara sitter där på lektionerna fattar ingenting så ger läraren oss massa häften som vi ska läsa igenom. Är det inte bättre att plocka ut lite saker? Som är viktigare och som man skall kunna typ. Sen vårat "starta eget företag" som verkar vara helt konstig, när man jobba med 3 stygga vargar. Som bara sitter och babbla om musik och dataspel osv. på lektioner, så man inte får gjort nått. Så det har verkligen inte vart en bra dag för mig idag, har bara gått runt och vart helt deppig och snorig och nyst hela dagen. Nej massvis att göra, vill bara ligga i min säng dag ut och dag in. Och deppa tills jag deppat klart typ. Jag som var så glad förra veckan. Men det kommer säkert vara sådana här veckodagar, varannan vecka för mig. Nej nu blir det sängen om en stund lyssna på lite myspys musik först.


Vill ha sommar och värme och ledighet, det ger en glädje!


Allting och ingenting.

Här sitter hon sjuka ankan, med en bula i halsen och hostar sig fram försiktigt. Som att det sticker 100 nålar i halsen, någon gång då och då. Så det är sjukt behagligt. Hon blir bara tröttare och tröttare, skola 5 dagar i veckan jobb 2 - 4 gånger i veckan. Då kan man förstå att hon blir helt död efter ett tag. Nu blir det jag istället för "hon" :P.
Som sagt försovit mig varje dag sen i början av förra veckan. Men sån tur är inte till jobbet. Började 1 idag, haha och försover mig? Fattar ni eller, herregud säger jag bara. Så vaknade jag kvart över 12, fan brorsan kör mig till skolan, så hade vi någon tråkig föreläsning om stress där sitter man och förstår ingenting. Mina ögon vill bara stänga sig tiden, men nej inte förrän jag kollat på idol. Läxor och allting sånt? Nu känns det som jag kommer att ligga efter sista året med, men det är ju detta år som är viktigast av allt innan man går ut och tar studenten. Då blir det bara massa annat i vägen, vänner och jobb.

Mina veckor fram igenom:
Vecka.39 - Lugnt imorgon.
tors, eng läxa. Allergi läkaren 2 timmar.
fred. Eva 18, Tråk biblioteksmässa, lugn hemmakväll. Om det inte blir utgång för Evas skull.
lörd och sönd. Jobba mellan 10 - 17.30 sen sönd 12.30 - 16.30 så dom dagarna blir bara lugna.
Vecka. 40 - En hel lugn vecka, underbart! Men säkert hoppa in och jobba eller en massa läxor att komma ikapp med. Mormor fyller även 60år på onsdagen, så ut och äta god god mat. Grattis (L) Hoppas på inget jobb i alla fall under helgen, vill helst ut och roa mig med vännerna. Men det kommer att bli med att jobba för det åker ju bort  tre helgen nu när jag skall upp till Örebro och praktisera. Så säkerligen så kommer jag få jobba varje jävla helg innan jag åker upp.
Vecka.41. - Läxor säkerligen, men jobb till helgen igen. Mellan samma tider som vecka 40.
Vecka.42 - 46. Blir det både praktik jobb och lov. Men ta med fan inget höstlov för min del, jag som hade sätt fram emot ett helt lov att bara koppla av att sova och umgås med vänner osv. Men nej jobba hela veckan, varje helg, även praktik i samma butik varje dag. Förutom någon dag på veckorna, men det blir inte många dar som går bort. Men måste ju annars tröttnar man ju efter ett tag. Sen en hel helg som man ska öppna och stänga på mitt gamla jobb som ja ska jobba för. Ja så ser dom lååånga veckorna ut.
Vecka.47. - Så åker man upp till Örebro och praktiserar 4 veckor fram. 

Kyla frysa ihjäl dom här veckorn bbrrr. Hålla sig hemma så mycket som möjligt bara! Sen så är det plötsligt jullov och julafton osv. Då kommer jag säkert också få jobba än massa, till och med under julafton :( Aja pengar, det kan man tänka på. För det blir man gla över islutet på varje månad. Nej nu blir det att lägga sig i sängen och koppla av.
 


-

image51
Anita Annica Elisabeth Johansson 

Fem flickor längst bak i en buss.

Ja, så började dagen med att försova sig som man gjort hela veckan. Inte bra inte bra. Skolan som valt UF skulle åka ner till Hamstad eller om det var i Varberg vi var? Ha helt ärligt ingen stor koll på vart vi var. Sån är ankan, aldrig koll på någonting bara förstå. Ja så var vi där från 10.10 bussen var försenad i 10 minuter. Alla andra från hela Halland kommun hade väntat på sega kungsbacka skolan. Och så var det slut vid 14.30. Vi lyssnade på en massa som pratar om UF då. Jag vart så trött efter en halvtimma så jag somnade, svin gott den lilla stunden som varade. Men låg faktikst inte så gott. Men sen var de gott, när ja luta mig mot Ella som hade också somnat efter en stunds pratande på scenen. Hemresan var allt för gullig, vi alla fem flickor somnade djupt. Man hör ju inte själv själv när man väl somnat in. Så vi snarka tillsammans kan jag tänka mig. Haha men ingen som kalga eller sa nått sån tur var.

Under kvällens gång så mötte jag Jocke på centralen och åkte hem till honom kollade på idol och myste lite. Myspys. Sen skulle man åka hem rätt som det var, tiden går så grymt snabbt nu för tiden. Två polisbilar åkte förbi med en snabbt fart framför spårvagne. Så fick man höra att det var två stycken som hade knivhuggit varandra på bron där vi var. Vad finns det för idioter här i världen egentligen? På tal om det.

Fått jobb på Mexx jätte gla för det. Har jobbat två gånger än så länge. Så skall jobba denna helg och nästa. Därefter varannan helg. Alltid härligt med extra pengar. Så de är gött änna. :P Men får ha mysiga hemma kvällarpå helgerna nu fram igenom, har ju missat så många filmer på sistonde. Så måste komma ikapp. Ha en kanon helg.

Hejs
image50

Ankan & Malins.

Okej nu börjar vi. Ankans utflyttning från och med students slut (en dröm) som kommer nog inte ske så fort. Men på tal om det, men ankans Malin. Till en tvåa i staden Göteborg eller Kungsbacka. Men helst av allt i Malmö eller Stockholm, men storstäderna kommer nog inte bli av förens senare. Men man kan alltid hoppas och drömma. Börjar med hallen, snyggt och färscht med nån snygg härlig välkomms matta, garderob. Köket, ska va underbart med snygga fräscha stolar och ett bord, som bad bord aktikgt. Sen på tal om det bästa: vardagsrummet där vi ska ha en stor fet tv, med bra ljud till. Väggarna ska va i beige eller vit aktikgt med en riktigt snygg fondvägg i brunt eller rött eller nått. Med en härlig soffa, jag kommer hamna på den liggande platsen. Där man kan drömma sig bort. Och stoa goa kuddar med en snyggt träbord. Snygga lätta lju och tavlor på väggarna inte allt för mycket små saker. Rätt lätt ska det vara, med mycket värme ljus runt om. Myspys!!! Sen mitt rum ska jag ha en stor dubbelsäng ska det typ bara få plats med och en stor garderob där jag ska ha alla mina jackor,skor,kläder allt sånt som man lever för :P maten får man inte glömma heller. ^^, Sen en bärbar data med trådlöst internet i lägenheten. Även med härliga fäger på väggarna men så långt har vi inte kommit än men en del av de nystartade. Men om man skulle vart rik så en stor villa, med pool bastu badtunna, jaccuzzi, massagemänniska hemma osv allt ;D haha! nej drömma får man faktikst göra. Men synd att inte drömmar kunde gå i uppfyllelse. Så det var la det.  Nu blir det sängen, God natt.
image49Hejs

Helgen över.

Det gick underbart bra på arbetsintervjun. Hur glad om helst, så det är sjukt! Första gången och ändå va ja faktikst lite nervös. Och hon tyckte om mig med än gång så jag fick börja provjobba med än gång. Så hon ringer nu i veckan så skall man prova på i helgen som kommer. Min helg har varit bra faktikst, men så tråkigt att helgerna går så fort. Tycker att vardagarna ska vara helger och tvärtomt. I Fredas var jag ute med Malin min. Sen träffa mig på päär och gänget, riktigt skoj. Men var på ett ställe som jag hade bestämt mig själv att jag aldrig skulle sätta min fot på, men det löftet brast. Men var där för Björn Rosenström skull bara :) Så sjukt bra. Just nu är jag i Vänesborg, riktigt trevligt. :) Och snart ska man åka hem tråkigt. Hemma bra borta bäst säger jag. Satt på en buss i 2 timmar igår, vart helt negativ för det. Men det gick jätte fort spelade kort hela resan. Men det var värt det. Som sagt härligt att komma hemmirfrån. Ikväll för mig blir det bara att åka hem och läggs sig och sova typ. Om man inte ska ta en bio eller en fika med Jocke.
Tråktråk, skola i veckan nu. Åå! Segt. Hatar verkligen skolan. Men men, inte långt kvar nu. När man kollat stundet grejer. Då känns det som att de inte är långt kvar. GÖTT!

Hejs

Fredag igen.

Underbart! Jag bara älskar Fredagar, så har man en härlig helg framför sig så man bar kan göra vad man vill. Ligga i sängen till hur länge man vill och slappa. Ut och dansa hela nätterna långa träffa massa nya människor och prata med allt möjligt med. Nej helgerna är det bästa som finns till och med dagar då det inte är skolan, när loven kommer osv. Nej nu längtar jag stort till praktiken, då vi går ut i 2 månader. Då man kommer hemmifrån ett tag åker till Örebro i en månad. Gu va härligt. Vakna upp hos mormor idag, älskar att sova här! :P Så hade hon laggt en lapp på bordet där det stor:

                                     ANNICA
                                          Lycka till idag!
                                                 Kramar Mormor.

(Med en liten peng) Ååå, så gullig hon är! Skall nämligen på arbetsintervju idag. Får hoppas på hur detta skall gå.Vi skulle även prova student saker idag vid 9 tiden. Men det missade jag. Så får ta det nån annan gång. Gu vilken längtan till studen och grejer nu! Idag regnar det också skit väder!!!!! Ikväll blir det utgång med Malin & Karin. Och hoppet på att Linda följer med. Så vi tar Park lande, trägårn? Vet inte riktigt ännu, det blir de som det blir! Imon blir det Åby banan, aldrig varit där. Men nu ska vi vinna så de blir glatt till! Ha en trevlig helg.

Hejs!

Idol 2007.

Start från och med igår då dom visade upp från Stockholmslän. Riktigt kul, så nu har man någonting att göra på kvällarna mellan 20.00 - 21.00. Med Lindis och Oscar och Fredrik ^^, Framöver. Ikväll så visar dom upp ifrån Göteborg. Så får väl se om Graffen är med i tvn! Linda som är så söt och halv sover i min säng. Medans Oscar håller på och jobbar sig. Mums fick min omelett förut, men hade inga ägg. Så fick ringa Ogge köp med dig ägg. Så blev allt till topp. Nu är det bara chips som tjötas bakom mitt huvud från Linda. Tjockisar vi är! :P Engelska läxa tills imon med seegt /: Tycker verkligen inte om engelska, så jobbigt! Att man inte bara kunde vara bra i allt. Så skulle allt vara så mycket enklare.

Fick även mitt bankkort idag med, som jag satte in en bild på mig och Linda. Väldigt fint & tjusigt blev det. Nu väntar jag bara på mitt hemska id-kort. Som inte kommer komma förräns om 1 månad typ. Måste åter ner till banken imon igen! För att jag missade att skriva på en lapp!

Nu blir det idol :] Dom tjötar som bara den så man får ont i huvudet! :P

Och så in i helvete förbannad blir jag. Kan inte bara människor sköta och bry sig om deras egna saker än andras. Blir så förbannad på sånt! Lägg bara av nu för i helvete!

Nej, glada miner nu för fan! Ha en bra kväll framför tvn.
Hejs

Vill bara sitta på ett tåg långt bort och låta Göteborg vara.

Vill bara åka så långt  bort som det bara går, till ett ställe där man kan leva ett liv underbart. Ett ställe där de pratar sevsnak iallfall och inte engelska. Inom Sverige med andra ord. Och bara försvinna från Göteborg, Lindome. Och inte komma tillbaka. Börja om ett liv från början, men det får bli efter jag gått ur skolan. Längtar stort tills man gåt ut. Tar studenten går på balen klär upp sig. Roligt. Sen dagar efter det åka utomlands ett tag till värmen som man inte fått på hela sommaren. Sen åka iväg så långt bort det bara går. Börja jobba, lära sig nya saker här i livet. Men flytta ensam kan va lite skrämmande. Men en vän skulle man vilja ta med sig? Men vem kan man ta med sig liksom? Nu blir det bara att städa rummet som man inte gjort på en månad, eller nått sånt? Sen lägga sig i sängen framför tvn.

Vill bara att människor här i världen ska vara ärliga, goa snälla trevliga. Och inte bete sig som idioter. Att man ska tänka lite. Förstå. Och inte vara en massa skit snack. Bara glada miner. Det skulle vara ett underbart liv. Vara den man är och inte göra stora saker utöver små saker. Och bara låta det vara så som det är. Man ska inte ta allt för givet. Man ska inte lyssna på allt som sägs. Allt är inte sant. Men mycket kan även va sant. Om man vill ha ett svar fråga då den som vet bäst.  

Ska inte sitta här och skriva ner än massa. Men tråkigt att bara gå runt och vara deppig och må dåligt. Som mycket människor gör här i världen. Att man bara inte kan bry sig eler hur man ska skriva ner det på ett bra sätt. Bara vara.
Eller om man ställer frågan?