Annica Ankan Johansson

Onsdags en underbar middag med en underbar stor släkt då vi firade mormors 60 års dag. Efter ett tag blev Ankan snustokig så satt de äldsta ytterst så man inte kunde komma ut, så de var ett antal gånger man fick krypa under bordet. :] haha! Sen efter kvällens gång så säger farfar
- Haha, Annica nu ser man att du har snus inne igen.
- Tyst med dig gubbe, gammle mormor hörde det där.
- Nej då hon är döv så det är inga problem.
Shet, om hon skulle hört det då skulle det vart kallabalik.
Går nattens gång, så var jag, Linda, Carro, Fidde och Lindalh på studentfest på Valand. Det var sjukt skoj. Men inte lika skoj att sova 4 timmar, sen åka iväg till skolan. Men vi träffa på pappas kusin, och då vart de ännu roligare. Maten va dock hur god som helst. Så det får man ta och göra om när man har lediga Fredagar framöver.
Och nu sitter man i skolan helt trött, död och borta. Nu ska vi äta i bamba, hoppas på en god maträtt där. Annars får det kvitta. Helgen ser inte lugn ut för mig, men ja skulle vilja ha en lugn helg. Men tjejen i klassen fyller ikväll då blir det livat med mat och dryck hemma hos henne. Sen imon fyller jocke, då det blir mat och dryck sen utgång för krogen. Men funderar stort på att va hemma, men vill inte missa trevliga och roliga kvällar heller. Nej nu gick vi. Hejs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback