HEJ&HÅ JAG KAN STÅ PÅ TÅ

Hemma igen, men jag säger hemma bra borta bäst. Grebbestad var helt underbart; med den bästa killen i hela världen. Älskar dig Linus så sjukt mycket så det finns inte ord. Just nu saknar jag dig sjukt mycket pga. att jag inte träffat min solstråle på en vecka, usch det svider. Hur skall det gå när man åker till Aruba? Då jag är borta i 2 veckor. menmen..
I Torsdags förra veckan tog jag tåget ner till min kära mor & far, underbaraste på jorden och kusin familjen. Hamnade i Blekingen, blev ingen Öland. :/ Men det var mysigt ändå för stunden. Satt på det där tåget i 4 timmar, men gick ganska snabbt när jag hade 2 filmer att kolla på. Så tog jag tåget hem, och det tog mig 5 timmar, höll på att dö men hade ganska kul ändå för killen som satt mittimot mig digga med mig med musiken vi hade i örona.

Nu har jag underbara Malin här, har nyss gjort ansiktet mjukt och gottigott med ansiktsmasker och kollat på step up 2 men frågan är vilken vart bäst? Den första tror jag! Nu blir det hopp i säng för oss, och snacka skit. Mysmys!

Åhhhh älskling!!! KOM! Jag saknar och älskar dig!!!!!!!!!


NJUT!

Blurry acoustic - Puddle of Mudd

- Idag fick man reda på att förmodligen blir Böda sand nästa vecka, lycka!!
Vakna upp me en go frukost med älsklingen min, hemma igen <3 Nu snart blir ho det en sväng in på stan med "Lollos kille" som man får ta hand om medans hon jobbar.  
Calle höll på att dö när man sprang in och ut i butikerna. men så blir det när man går med ankan på stan. :)
Tro inte att jag hitta något som vanligt typ, men ifs en vit vanligt topp, tamponger och p-piller. Kanon ju. :) Sen hittade jag mig en jacka som va lite millitär grön aktik men visste inte (?) men mer förtjust i den där jeans jackan som återstå att kolla på igen och kanske köpa? Snart kommer kusinen Cassandra min, mysmys som skall sova hos mig får allt ta och hitta någon film som vi kan se på och bädda sängen dock!
Me love Linus <3

JOBB JOBB JOBB

Oja, kvällspass sen hela lördag & söndag. Bara för mig att sova, vakna, gå, jobba, komma hem, sova...
Men dagarna går så snabbt, så det spelar ingen roll. Har ju att se fram emot med min älskling tills nästa vecka, då vi som sagt skall sola bada om vädret blir fint och äta gott och bara njuta av varandra. <3 Han åker dock idag på cross vm, ville följt med. Men ja, jobbjobbjobb. :( Får allt bli en annan gång så får vi se vad han kan lära mig för en gångs skull. Lärt dig en del. ;)
Jag älskar Linus otroligt mycket, bäst!
Louisa, jag är ledsen hjärtat mitt. Men ha en underbar 19 års dag. Love you & miss u.
Missar nästa helg; Lars Winnerbäck & Pappas 41 års dag <3

Ha en skön helg!


GREBBESTAD

Längtar, åker snart iväg med min älskling. Du & Jag <3


TACK

För att du finns där älskling, du är det bästa som hänt mig. 

Vet ni vad? Mamma skall slänga ut vår sköna soffa som vi har i vardagsrummet, och jag får den sorgsna äran att slå sönder/klippa sönder den. Men liksom varför? Spara den till mig eller bror, eller lägga ut den på internet. För en liten slant vet jag att hon kan få för den. Den är dunder skön, och nu har hon köpt en kärring soffa. Hela världen jublar!! Nej, nu är jag sur. Sen som vanligt, skall man gå in i sitt rum och vika ihop ALLA kläder som ligger överallt och ingen stanns. Där efter det ta ett pass för Grekland om man hinner med detta. 

Jobba - Onsdag 16 - 22; Fredag 16 - 22; Lördag 9 - 22; Söndag; 9 - 22.. Seegt, ifs vad gör man inte för pengar. Se blir det 3 - 4 veckor mys ledigt och bara njuta av sommaren. Om det nu kommer komma någon sommar?