MVG

- Då tackar jag så mycket.image83

Jaaaa, jag fick ju för fan MVG. Som jag aldrig fått i hela mitt liv, nu vart jag glader! Hihi =) Men nu när jag kom hem så fick jag ett brev skickat till viktors väg. där det står - ig varning (gitarren) Åh! Nu kommer jag ju inte få mitt riktiga slutbetyg! Som jag hade velat ha! Men men whatever. mvg iallafall, kan ni tänka er? ;D För det kan inte jag!


TACK FÖR DEN DIN.........

Detta vänninan min skriver i sitt:

Hon: Är det där din pojkvän?
Jag: Ja.
Hon: Hahahahahahah.

Det kom ju spontant i alla fall.

Alla tycker vi inte om alla, men som sagt everybody love somebody.
Men du får lära dig kvinna!

HON & HENNES ALLA KILLAR

image82
Ojojojoj, vad skall vi ta oss till. Vem skall det bli? En snygging, ett vrak, en gubbe,en kroppsfixerad eller helt enkelt en efterbliven? Jadu, svår fråga ett jobbigt val. Det är bara att ta tag i det nu bejb, eller helt enkelt satsa på alla? Jo, men varför inte? Kör sten hårt! Eller kanske inte. Okej, satsa sten hårt kör så det ryker!  Good luck, se det ljusa! Jag tänker det ljusa för dig ;)

MYSHELG!

Helgen har vart bra, inget jobb att tänka på. Underbart! Var även på stan och shoppa, då jag hitta lite smått & gott. yes! Var ute i Fredags på blvd och chez under kvällen, mycket kul. Sen dagen där på vart det släktkalas. Och nu blir det ett gött bad! Sen stan/liseberg med älsklingen min <3

image81
Have it nice!!


Haft en dunder mysig helg med min älskling! <3 Underbaraste på länge. Som sagt inget jobb att tänka på hur härligt som helst. Gick inget bra på Liseberg, men en underbar god middag till Bambo(hur gott som helst, alltid lika mätt - snabbt och lätt)

STAN

Vaknar upp jobbigt under nätternas sömn med min jävla cpé astma, detta har inträffat 3 gånger nu på raken. Blir så ledsen, vaknar upp och kan knappt andas. Vad skall man ta sig till? Jag hatar min kropp och min "sjukdom"...
I vilket fall, idag blir det Göteborg med Madde där vi kommer att se oss omkring efter kläder. Löning idag ju, lycklig. Men dock inte så mycket, men pengar som pengar! :] Vill att det skall vara en skön och solig dag som det vart alla andra dagar.

Pappa - Kom ackicka, så skall jag visa dig lite fina bilder på datorn.
Jag - Okej, låt mig se vad du har att visa.
Han visar upp massa bilder på djur och natur (som han laddat ner)
Pappa - Kolla vilken söt.
Jag - mm, jätte!
Pappa - En apa, åå, en giraff osv.
Jag - Jo jag ser detta..
Och så fortsätter han som att jag är 5 år.

Ikväll - utgång!
Have a nice kväll!

JÄVLA GUBBE!

Charmen, melodifestival låt nästa gång;)

MITT LIV

Som musiken från högtalarna och filmen från en tv apparat det är vad mitt liv består av. Min kärlek till vänskap, släkt/familj och pojkvän och en sommar som jag bara avgudar. Eller ett paradis, en resa eller en jorden runt resten av livet? Då man kommer till värmen och solens sken emot en all the time. Men jag och min engelska? Jo jag vet, man lär sig sammtidigt gud vad grymt! 

Ses på andra sidan!  


STOPP OCH BELÄGG!


Nu är det slut på det här, jag kommer snart från och med nästa vecka okej? Jag känner en liten lycka faktiskt en kort månad kvar på ett ungefär, 24 dagar helt enkelt kanske 25 (ej inräknade helger)? Med den dagen då man står där med sina vita klänning och sin "båt hatt" som jag kallar det. Jag tar det som det kommer, men det blir en skön känsla. Men lite tråkigt dock för mig när det inte blir ett riktigt slut betyg om man säger så. Eller tråkigt och tråkigt? Jag är inte så jätte insatt på det. Skall man gå ett halvt år extra eller inte? Har fortfarande inte förstått mig på, vad man behöver dem här betyggrejerna till bara om man skall fortsätta som jag har förstått. Men det skall jag inte gör, sen är det la inget med jobb att göra? Eller så kanske det är det? Då är det bara för mig att förklara varför "ig" i dessa ämnen! Eller? Alla är vi inte bäst, alla är vi inte sämst. Vissa är bättre på det praktiska än det (kommer inte på ordet). Jag själv har jag ändå bara försökt och gjort det jag skall men ändå förstår jag fortfarande inte vad den här linjen gått ut på riktigt. Vad jag har lärt mig och inte.
 
Så är det!


EN SOLIG DAG

Känner ni? Det gör jag. Måste städa mitt rum, gnäll har man hört i en månad snart tiden går som vindens hastighet. Damm, i mitt rum och massvis med härliga nysningar dock. Men jag vill ju bara gotta mig i en stol på altanen mitt framför solen. Det gjorde jag i och för sig igår och idag, jätte mysigt med killen min på hans altan, sen vaknade jag lite sent idag i Linus säng och ingen va hemma så jag låg på deras altan i 3 timmar. Hur härligt som helst hade jag det med deras fula hund; Buster. Ne, vad dum jag är! I vilket fall åkte jag in till Kungsbacka och mös lite med Lissan och Lennea.
Svenska B imorn :(  (Fantasi) mhm!
<3

LOVE SONG FOR BOBY LONG


BLEKNING

Idag har man vart på banken för att ännu hämta ut ett nytt bankkort, skiten bara avmagniserar sig hela tiden. Jo mobiltelefonens fel eller swedbanks bankomartkort! Så har man även vart i Mölndal idag och kikat, köpte mig en hår färg så kallad blod, att lägga i slingor men blir bara skit av det hela ändå. Sletet, fult, orange typ måste egentligen raka av hela håret för att få ett fint och vacker hår. Men då ser man ju bara ut som att man har canser, mhm dock inget kul! Sen har jag ätit sushi, vet faktilst inte riktigt vad jag tycker om det!

FRÅN ÖGA TILL VATTEN

Det var ett år sen nu och det blir bara värre. (eller kanske inte värre så, men på ett sätt som du förstår) Din begravning som varade, helt osannolikt jag grät, högt och i mängder. Ville inte att det skulle vara sant. Du var min bästa vän. Ingen kan någonsin bli min bästa vän. Det är bara du, det var bara du. Vacker musik. Som ekade i kyrkan och du låg där framme. Jag hade skrivit ett brev i efterhand jag skulle berätta för dig, hur det var men när jag kom fram, det gick inte jag grät så mycket. Jag kunde inte läsa det högt för dig, men jag hoppas verkligen att du såg när jag skrev det. Den dagen under din begravning då jag försiktigt tog med mina fingertoppar på kistan och lade min ros på.Kunde knappt stå på mina egna ben så mycket grät jag. Helt förvirrad, helt ledsen, helt förstörd varför just du?Att du låg däri var ofattbart för mig. Du ska ju inte vara där Morfar.Det var bara den där dumma grejen som skedde som dom klarade ifrån början, men sen brast det för i helvete igen. De förstörde livet och dock mitt. Jag är ju ändå glad och lycklig men ändå inte, för tanken finns där om dig hela tiden i mitt huvud. Jag vill att vi ska sitta där igen, som vi var under alla dessa år under dessa sköna sommar dar, jul dar, träff dagar osv. prata om allt och ingenting. Men du finns inte, och jag lider. Jag vill göra dig stolt. För jag vet att du ser mig. Det var ju dig jag kunde prata med, gå till få hjälp utav när det var saker och ting som hände.
Jag saknar dig, jag älskar dig. Fan, varför skall det vara så svårt och jobbigt och hårt för? Varför inte bara komma tillbaka!

LOLLOS SKRIFTELSE

Sitter hos Annica för tillfället, hon sitter i ett rum vid datorn och jag sitter vid den andra. Hon spelar någon skitballad, och jag måste överrösta henne med my chemical romance som jag börjat älska. Trodde bara det var deprimerade svarthåriga medelkristonåringar som lyssnade på dem, men de är faktiskt riktigt bra. Annica klagar och skriker att hon inte fattar vad som hänt med mig. Det är chill med Annica, vi är som syskon. Vi knackar inte när vi kommer, vi tar en macka när vi är hungriga, vi sitter vid två datorer och pratar med andra människor. Ja, ni fattar. Det är chill
Garv*image80

Jo, hon lyssnar på den skit musiken medans jag lyssnar på bubbly åhh! Lätt mycket bättre slyna! ^^ Skönt nu har hon åkt, nej nu skall jag inte va sån. Som sagt märker ju inte att hon är här. ;) Hoppas de går bra på hennes dejt med killen som inte våga komma hit hem. Hoppas hon får sig en kärlek nu! Det behöver hon verkligen. Ja, vad har jag gjort idag? Jag har fångat brorsans dator, med msn och grejer som man inte kan ladda ner på pappis dator. Jag har faktikst vart i skolan men gjorde kanppt något som vanligt. Men jag blev dö lycklig när jag kom till religion där hon sa att jag hade fått vg+ på arbeten jag gjort (linus gjort) nej han hjälpte mig faktikst han skall få en choklad ask av mig senare. Sen kommit hem, allt spack upp solen sken jag blev lycklig. Haft Oscar hos mig idag försökt kolla 2 filmer med honom men det gick inget bra, laga mat gjorde jag faktikst till mig själv. osv osv. snart natti saknar min hotti.
Ha en underbar kväll världen!

GURKHJÄRTAN

Tycker synd om min prins! Han Blev av med körkortet herromdagen, stackare. Men det positiva är att han kan plugga med mig J För jag vill ha det innan årets slut. Men i vilket fall tråkigt nog för honom. Naaw, underbar kvällsmat, kommer in med lite goda mackor så kan man lista ut resten.

Vill ha mat nu nu nu, studentmössorna har kommit från Erikssen. Jippi! STUDENTEN 2008! Skall ner och hämta dem nu med pojkarna. Hejs!

Jag älskar Linus <3


TRÅK UNDER HANDELSLEKTION

Äger ett par vita string: Nej, inte längre.
Har mer än 5 bh:ar: Jajamen.
Älskar killar som har magrutor: Njae, mer armarna blir man mer hotti utav.
Har haft trekant: Nej nej, kommer inte att ske.
Har färgat håret minst 3 gånger: Oja, började när jag var liten nog.
Går inte ut utan smink: Ja, rätt så ofta.
Strulat med en tjej: Ja.
Strippat inför en folksamling: Nej.
Tittat på en porrfilm: Nej, usch & fy!
Du har hånglat med över 15 killar på en kväll: Nej, kommer inte att ske.
Du älskar att prata om sex och killar: Ja, alltid lika kul att lyssna och prata om det.
Har dåligt självförtroende: Har ju detta, men försöker jobba på det men går dock inget bra. 
Älskar att få uppmärksamhet: Älskar och älskar? Det kan la a bra att få det ibland.
Du har haft sex med mer än 10 olika killar: Mmm.
Du är nöjd med dina bröst: Nej.
Du har provat droger: Nej, tanken kommer aldrig falla mig in.

DU HAR SVARAT ÄRLIGT PÅ FÖLJANDE FRÅGOR: Jajamen.

KÄNNER NI?

Jag känner i alla fall, tar av mig min jacka går en sväng mot tåget. Gud så härligt väder VÅREN! Inte kallt, hoppas det håller i sig nu bara. Men hörde dock att det skulle snöa till helgen fan också! Men men, får se de framåt med andra ord en dag i taget. Lycklig. :) Väntar på min älsk som jag bara villa pussa ihjäl mig på. Jag är världens pussgudinna! :P Nu skall jag gå till bussen i vilket fall, på med solglasögon. Handla hem än massa middagsmat! Så dukig som jag är, men jag kan inte laga den för det är jag talanglös på så resten av familjen sköter den delen! 

Linus (L)