SJUKLING

deprimet! det blir bara mer & mer & mer & mer & mer & mer & mer. Men se det så här, (jag får ursäkta mig, men den var ganska kul ändå, sms som jag fick.)

- När du har en dålig dag så tänk på att det kunde vara värre. Du kunde vara en siamesisk tvilling, med din bror fastsatt från axeln och ner. Han är homosexuell, det är inte du! Han får sin pojkvän på besök.... och inte nog med det...ni har bara en röv....så upp med humöret.

Hihi.Haha!

SÅ HÄR SKRIVER DEM ÄLDRE MÄNNEN 50 +

56 - åringen :
Jag tycker att du är helt underbar när du kommer smygande och talar om för mig, på ditt eget lilla mysiga sätt, att du tycker det var längesedan nu som jag kikade på dig!
Helt underbar är du!
Men du!
Tycker du ändå inte att jag nu gjort mig lite förtjänt av att få lite kontakt med dig?
Jag är ju nyfiken på vem du är!
Vem är personen bakom detta underbart söta ansikte?
Kramar dig! Känner du?
(Efter 30 meddelanden han skrivit till mig, jag ej svarat tillbaka) Herregud, Pedo!

67 - åringen :
Nä men, Guuddd! Vilken härlig söt liten gris du är!!!
Något stämmer inte här... Avvisar du killarna eller är du alltid på fel ställe? En sån munsbit som du brukar attrahera alla flugor omkring... Hur kan du vara ensam? kanske du är mycket kräsen eller vågar inte killarna närma sig dig...
Hur som helst jag vet att du söker yngre kille, jag vill bara önska dig lycka till med "Dear Hunt"!
kramis till dig!


Så kul!

MAMMA

Jag har nämligen gått ner och sjukat ner mig, m.m. massvis med saker så jag vill bara gå under. Legat i min säng dag in och dag ut sen Lördags eftermiddag typ. Jag är förkyld, ont överallt till en början. Mitt ansikte, de vill ja inte tala om. Min fot sen 2 veckor tillbaka till så kallad ett stort fett skoskav som inte läkt sig än. Sen fått mig en stor fet vattenblåsa intill skoskavet som jag har försökt göra sönder flera gånger men den bara kommer tillbaka hela jäkla tiden. Åh! DEPRIMET! Så för mig har det blitvit 24974 filmer och min säng och 13094 timmars sömn typ.
Hemma resten av veckan!

Går ut till mammi för att säga hej och sånt här svar får jag,
- Du ser ut som en sån här liten flicka som inte har något hem.
- Jahaja, gör jag det? Men jag kan sova utanför huset inatt då om du ser det så. (tack)
- Hahaha

Går tillbaka till mitt rum en vända och tillbaka till henne,
- Jag vill se mer utav Gossipgirl.
- Jo, eller hur är den underbar.
- Ja, vi går in till ditt rum och sätter på den.
- Men nej jag har redan sett 7/13 (?) resten är det bara eng tal.

 blabla..

SÄNG, ses om ett år typ tills jag är på bra humör och mår bättre osvosv.

Stockholm på Feb lovet.

ÅH HERREGUD


KROGEN

Hur mycket jag har slöstat på sen Augusti månad? Sen jag fyllde 18 år med andra ord.
10800 kr på ett ungefär om inte mer! FY FAN!

EN KVÄLL I JULI

Ja det var en kväll i Juni då när sommarn är som bäst. Hon dansa för morfar som hon gillar allra mesta. Hennes morfar satt och nynnade på en sommarmelodi. Plötsligt spratte det till i gubben, han blev ung och han blev fri. Han tog av sig sin kavaj sparka av sig båda skorna å så spotta han ut snusen sa: min sköna får ja lov? Hon var vacker han var stolt rak i ryggen som en fura. Det var sommar, det var glädje och dom dansade och sjöng. " na na na na na na na na"   Så mindes han och sa: Ja du skulle sett din mormor hon var lika grann som du. När hon dansade i gräset likadant som du gör nu. Hennes hår var blekt av solen hennes mun av smultronrött. Hon var ljuv, liksom en lilja hennes kärlek som glöd.

"na na na na na na na na na na"


RYSNINGAR


MORFAR

image68
Jag saknar dig
Jag älskar dig
Jag vill att du skall vara här hos oss
(förstår fortfarande inte)
ÅHH!

DUM SOM JAG ÄR!

Igår var jag på Mingel, med en massvis trevliga människor. Men min kväll varade vid blackjack bordet under hela kvällen, då jag spelade. Och kom upp till över 1000 kr. Min tanke var: Nu måste jag stanna vid 1000 kr märkerna. Men nej, så dum som jag är! Bara spelar bort, ja spelade för 300 kr, men jag igkc plus minus noll. Så det lönade sig i vilket fall. Men det skulle ändå va lite kul att gå plus, varje helg gör jag samma dumma sak! Men som min tanka är "det är kul för stunden", min nästa så stopp efter 500 kr. (?) Haha, de skall bli kul och se!

Idag jobbade jag dock, somnade halv 4 inatt. Skulle upp halv 9. Jippi, det har vart en väldigt lugn dag idag på jobbet, så jag gick hem 2 timmar tidigare. För det blir bara så långtråkigt annars, men förlorar ju på de /: men men, bara att jobba igen timmarna någon anna dag, brabra!

Ha en fort bra kväll.


EVERYBODY LOVE SOMEBODY.

Så är det.

image67


CUBA 2009

Jag vill dit nu!
image66

KIWI


PRISON BREAK

tillbaka... Gott är det! Snart skall man lägga sig med pappi och kolla på den, nervöst. Nu är det väntan på Heroes också. :)  Börjar 10:45 på torsdagar hur underbart som helst, så var de skola idag. Fattar inget som vanligt på lektionerna. Prov imorgon dock, försökt läsa lite, men fattar inte så speciellt mycket ja "som vanligt". Inhandlat mig två par skor idag, och två par jeans. Alltid lika glad när man shoppar nytt, men hatar som sagt jeans. Som många vet från och med nu, men måste ju skifta lite från klänningarna. Fredag imorgon gu vad härligt. Fredag är den bästa dagen på veckan till och med helgen framöver.  Men inte lika kul, när man skall jobba. Sen vill jag ha vardagsjobb och inte helg jobb. SUGER!

image65
 NAW

DAG 2

Somnar med magnip med Linus, vaknar därefter på morgonen och går upp ur sängen 14:30, herregud vad klockan var mycket helt plötsligt. Går och gör mig 2 mackor och 3 godis bitar på det :S Nu lagas det mat, kött och potatisklyftor med bearnessås, mumma!
Dagen kommer gå snabbt, sängen med än gång typ! Vi har massvis med prov, jobbigt värre. Trodde dock att ja hade ett imorn visa sig att vi inte har det förens nästa vecka, yes! Men näthandels provet på fredag /: fasiken! Tuff termin ett nystartat tufft år.

För han är vacker!


Jag har slarvat bort din adress, så jag sjunger min hälsning istället. Du ligger där i solen under palmer och tänker säkert inte på mig. Åh din hud blir varm och brun. Ditt vin, är säkert sött som socker. Men längtar du hem nån gång? När tiden blir för lång. När vattnet blir för varmt för att svalka, eller när drinken blir för lång att du tappar sista orken så kom ihåg att de är här hemma du hör hemma.

DAG 1

Linus väcker mig halv 7, somnar om till 7. Tar en macka och ett glas jucie, slipper åka tåg/buss. Oscar kör, underbart slippa skitvädret. Skola fram till kl 2. Där jag åt en portion med mat, fiskbullar och potatis med ett glas vatten, rör mig igenom skolan. Kommer hem vid halv 4. Tar mig några clementiner, det där kändes inte rätt med stavningen men men.. Tar mig en pan pizza, sen vid 6 tiden delar en vanlig pizza med bror. Lägger mig i sängen börjar på en film, daddy day camp, haha skit ball. Fort börjar med filmen, sen där efter det blir de en film till.

Måste gå ner! Krympa. Något tips?
Nu kommer de handla om dagar för mig inom mat!

Massvis med prov i skolan att göra, deprimet!!!


Nu kommer linus. <3


DEPP!

Jag går under snart, jag får ju skylla sig själv när jag varken vill eller orkar att träna.
Jag blir bara tjockare och tjockare, det här börjar ju bli pinsamt. Blir ledsen ju. :(
Får inte på mig några jävla jeans längre här hemma. Knubbankan, blir de nya. fy fan!
Jag kommer se ut som en flodhäst inom ett år.
Jag kommer inte kunna gå me medra andra ord så kommerj ag kunna krypa mig fram på alla fyra.
Nej gu va hemskt. Fyfarao! SHIT LEDSNA ANKAN!



ANNICA

image64

Annicka, Annica & Louisa.

image63

Sömn.

Jag bara älskar att sova, men inte bra att sova bort sitt liv. Lollo kom förbi en sväng och vi satte på "två dagar i paris", men vet inte riktigt vart jag tyckte om den. Sen strax efter det, när klockan närma sig kvart över 6 så somnade jag som en liten ankis i 2 hela timmar. Då lillflickan väcker mig, gaah va sur jag blir :P. Nej men de vart bra det så jag inte vaknar under kvällen och sitter framför datorn hela natten. 
Så boooring med skola, jo visst är de kul att träffa klassisarna men själva lektionerna att lyssna på genomgångar som man inte förstår ett skit ifrån. :( Blir så när man är efterbliven. Haha! 
Imorn blir de sminkning, med lite töser.  
- Ledig helg skall bli riktigt härligt! Men ifs en snabbis på Söndag i några timmar på Cafét.

Grayson Capps - A love song for bobby long.

Varför jag hatar vintern och snö osv?

För det första för att det är kallt, jag hatar verkligen kylan. Jag vill ha värme och en sol ovanför mig året om. Sen att man ramlar lätt, igår när den kom tex. så ramlade jag 3 gånger. Då var man inte glad, första börja med att jag skulle gå och ta ut pengar så ramlar jag, sen andra gången springa fram till linus och ge honom en kram, sen efter man har beställt sig en mostallrik och hinner ta några slevar från den maten så ramlar jag och min mat också som jag vart så hungrig och sugen på! Åh! Under helgen har man varit på mingel, rätt bra faktikst. Och vart med Linus  så klart. :] 

Nu under kvällen så är det en surdag! Som sagt snön kylan sen när skiten skall rgena bort också, så man blir dyng blöt om fötterna! Min dator laggar sönder, som dom senaste veckorna. Innan var den grymt bra. Måste köpa ny! Men liksom jag lägga 1000 lappar på en ny dator? Nej! Playstation, skall jag köpa mig så jag får mitt singstar som jag vill ha, inte för att jag är bra på det men där imot suger på att sjunga. Men kul för det. Men ger bort vårat playstation för en jävla gammal röten bärbar data så kallade min far som gjorde för ett årsen ungefär och nu var e den datorn? Jo antingen slängd eller till hans jävla båt, så han kan ta sig till sina fiskar som han fiskar typ!

Nu blir det filmer hela kvällen lång för mig. 
Till en början, Ciao Bella, sket film? Sen The date någonting, som sagt jag och kolla på namn på filmer? Nej, bara kollar på filmer sen så får det bli bra :]


Heejs! 


  


#¤%

Jag vet inte vart jag kommer ifrån, jag vet inte vart jag skall. Stannar upp och ser en solnedgång. Han som var så vacker i ett hav. Jag tar dagen som den kommer, låter ödet ta mig dit de vill. Har aldrig någonsin känt någon ånger. För jag gör vad jag vill. Jag lägger mig ner och försöker komma bort. Vad det är som gör att himlen, himlen är blå. Ingen människa är evig i den kropp man lever i. Men när jag ser höstens färger, skapar lugn och harmoni. Då undrar jag om någon, om någon vet att vi alla är en del av en evighet. Om gud finns så finns rädslan när man gråter när det regnar på mig, om gud finns så tänds alla stjärnorna på himlen för mig.



- osv.  


Nyår.

Kanon bra nyår. Allt lyckat, underbart! Men inget slår Anneberg men den dagen kommer till våren och nästa nyår 2008/2009. Dagarna och åren bara rusar iväg man hinner knappt med sina dagar. Sista terminen i skolan, sen blir det studenten. Sen ut till det vuxna livet börja jobba osv osv osv.


Men i vilket fall. Gott slut och god fortsättning på det nya!
Hoppas på ett bra nytt år.