Vill bara sitta på ett tåg långt bort och låta Göteborg vara.

Vill bara åka så långt  bort som det bara går, till ett ställe där man kan leva ett liv underbart. Ett ställe där de pratar sevsnak iallfall och inte engelska. Inom Sverige med andra ord. Och bara försvinna från Göteborg, Lindome. Och inte komma tillbaka. Börja om ett liv från början, men det får bli efter jag gått ur skolan. Längtar stort tills man gåt ut. Tar studenten går på balen klär upp sig. Roligt. Sen dagar efter det åka utomlands ett tag till värmen som man inte fått på hela sommaren. Sen åka iväg så långt bort det bara går. Börja jobba, lära sig nya saker här i livet. Men flytta ensam kan va lite skrämmande. Men en vän skulle man vilja ta med sig? Men vem kan man ta med sig liksom? Nu blir det bara att städa rummet som man inte gjort på en månad, eller nått sånt? Sen lägga sig i sängen framför tvn.

Vill bara att människor här i världen ska vara ärliga, goa snälla trevliga. Och inte bete sig som idioter. Att man ska tänka lite. Förstå. Och inte vara en massa skit snack. Bara glada miner. Det skulle vara ett underbart liv. Vara den man är och inte göra stora saker utöver små saker. Och bara låta det vara så som det är. Man ska inte ta allt för givet. Man ska inte lyssna på allt som sägs. Allt är inte sant. Men mycket kan även va sant. Om man vill ha ett svar fråga då den som vet bäst.  

Ska inte sitta här och skriva ner än massa. Men tråkigt att bara gå runt och vara deppig och må dåligt. Som mycket människor gör här i världen. Att man bara inte kan bry sig eler hur man ska skriva ner det på ett bra sätt. Bara vara.
Eller om man ställer frågan?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback